Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 Viata se va schimba pe Terra!

In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
avatar

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: Viata se va schimba pe Terra!   Mar Oct 27, 2009 2:29 pm

Boris, băiatul de pe Marte: "Viața se va schimba odată ce Sfinxul va fi deschis! Renașterea planetei noastre se apropie; pe planeta noastră or să se producă două catastrofe: în 2009 și în 2013. Puțini oameni vor supravietui acestor catastrofe".

„Nu mă tem de moarte, pentru că vom trăi, cu toții, viața veșnică. Copilul susține că pe Pământ se va produce o catastrofă majoră în 2013, în urma cărora foarte puțini oameni vor supraviețui.


Reproduc mai jos textul primit pe e-mail zilele trecute:

SENZAȚIONAL! Boris, băiatul de pe Marte: „Viața se va schimba odată ce Sfinxul va fi deschis!”

S-a născut, în urmă cu 12 ani, în regiunea rusă Volgograd * La patru luni a rostit primele cuvinte * La un an citea fără probleme, la doi ani picta.
Copilul susține că pe Pământ se va produce o catastrofă majoră, în 2013, în urma cărora foarte puțini oameni vor supraviețui * Oricum oamenii vor trăi veșnic...
Credem sau nu în miracole, în viața de dincolo, sau în lumi paralele, povestea lui Boriska, un copil de 12 ani din Rusia, este, de departe, una ieșită din comun. Băiatul trăiește cu energie, scrie cotidianul rus „Pravda”. Își încarcă bateriile, periodic, dintr-o zona recunoscută de localnicii din regiunea sa natală, Volgograd, ca având proprietăți stranii.
Susține că a trăit pe planeta Marte, și că, la vremea respectivă, a făcut numeroase călătorii către Pământ, pentru a culege date despre pământeni. Soarta civilizației umane, în prezent, e asemănătoare cu aceea a civilizației Lemuria dispărute în urmă cu câteva mii de ani, pe motiv că locuitorii săi și-au stagnat dezvoltarea spirituală, spune copilul.
Capacitațile senzoriale ieșite din comun s-au manifestat încă din primele luni de viață ale băiatului. A învățat să vorbească și să citească până la un an și jumătate, iar de la vârsta de doi ani, a avut acces la informații care depășesc, de multe ori, puterile de înțelegere ale unui om matur.
Este fascinat de planete și citește cu mare interes tot ce poate despre acest subiect.
Încă de când avea doar patru ani, băiatul merge periodic într-o zonă de anomalie, cunoscută sub numele de Medvedetskaya Gryada, un munte din imediata apropiere a orașului său natal, pentru a se încărca, la propriu, cu energie. Potrivit cotidianului „Pravda”, din primele zile de viață ale copilului lor, mama sa, medic de profesie, a observat că bebelușul are capacități ieșite din comun.
Boris (alintat de familie, Boriska) s-a născut, în urmă cu 12 ani, în regiunea rusă Volgograd, într-o familie cu o situație materială obișnuită. Băiatul avea doar două săptâmani când părinții au văzut că își poate ține singur capul, în condițiile în care, de obicei, asta se întâmplă abia când bebelușul are șase, șapte luni.
A rostit primele cuvinte la patru luni. Un an mai târziu citea, fără probleme, titlurile din ziare, pentru ca, la doi anișori, să înceapă să picteze. Părinții l-au încris la o grădiniță de stat, la scurt timp după ce a împlinit doi ani. Educatorii au remarcat imediat că băiatul avea capacități deosebite pentru vârsta lui - făcea conexiuni extrem de rapide, stăpânea un limbaj complex pentru vârsta sa și avea o memorie ieșită din comun.
Părinții au fost uimiți să constate că băiețelul lor căpăta informații nu doar prin căile obișnuite, de la oameni, ci comunicând, prin canale doar de el știute, cu lumea de dincolo. Mai mult chiar, ei afirmă că l-au văzut citind informații codate. „Nimeni nu l-a învățat toate aceste date. Câteodată se așeza în poziție lotus și începea să ne povestească tot soiul de amănunte despre planeta Marte, sistemele planetare sau alte civilizații. Ne lăsa fără cuvinte”, povestește mama lui Boris. Femeia își mai amintește că, de la vâsta de doi ani, copilul său vorbește constant despre lumea de dincolo și despre planete.
Boriska le-a spus, într-o zi, părinților săi, că a trăit pe Marte, o planetă care este momentan locuită, chiar dacă acolo s-ar fi produs o „catastrofă”, care a dus la pierderea atmosferei respectivei planete. Marțienii trăiesc acum în orașe subterane, mai spune băiatul.
Boris le-a mai povestit părinților săi că, atât timp cât a fost marțian, a zburat de nenumărate ori către Pământ, la bordul unei navete spațiale pe care o pilota singur, pentru a strânge informații despre oameni. Toate acestea se întâmplau în perioada civilizației Lemuriene pe pământ.
Micul Boris afirma că locuitorii din Lemuria au trăit în urmă cu 70 de mii de ani, aveau nouă metri înălțime și că au dispărut pentru că au încetat să se mai dezvolte din punct de vedere spiritual, întrerupând, astfel, unitatea planetei lor. Soarta civilizației umane, în prezent, e asemănătoare cu aceea a civilizației din Lemuria, spune micuțul.
Într-o zi, a primit, de la mama sa, care i-a observat pasiunea pentru studiul planetelor, o carte cu titlul „De unde venim?”, scrisă de Ernst Muldasev. „Trebuia să-i fi văzut fericirea și fascinația pe care a declanșat-o descoperirea cărții. S-a uitat pe paginile cărții ore în șir, privind schițele despre Lemurieni, fotografiile din Tibet. Apoi a început să vorbească despre înalta capacitate intelectuală a Lemurienilor”, își amintește femeia. Câteva zile mai târziu, Boris a avut surpriza să descopere o altă carte a lui Muldasev intitulată „În căutarea Orașului Zeilor”, în care se vorbește despre vechile morminte și piramide.
Boriska a afirmat foarte ferm că oamenii vor descoperi învățături sub una dintre piramide, nu despre cea a lui Keops. „Nu a fost încă descoperită. Viața se va schimba odată ce Sfinxul va fi deschis”, a spus el și a adăugat că marele Sfinx are un mecanism de deschidere undeva în zona urechii. Mai mult, Boriska crede că acum a venit vremea ca cei „speciali” să se nască pe Pământ. Este vorba de „copiii indigo”, micuți asemeni lui. Renașterea planetei nostre se apropie, spune Boris, care adaugă că plasarea celor doi poli magnetici ai Pământului va face ca pe planeta noastră să se producă două catastrofe: în 2009 și în 2013.
„Puțini oameni vor trăi acestor catastrofe”, afirmă băiatul. „Nu mă tem de moarte, pentru că vom trăi, cu toții, viața veșnică. Și pe Marte, unde am trăit eu, a fost o astfel de catastrofă. Și oameni ca noi, încă trăiesc acolo. A fost vorba de un război nuclear. Totul a fost ars din temelii. Doar câțiva dintre aceștia au supraviețuit. Și-au construit noi adăposturi și și-au construit alte arme. Au schimbat radical toate materialele. Marțienii respiră dioxid de carbon. Dacă ar zbura către planeta noastră, acum, ar fi nevoiți să stea în apropierea unor țevi de eșapament, și să respire cu ajutorul fumului pe care acestea îl emană”, susține Boriska.
Copilul susține că, pentru că trăiește pe Pământ, într-un corp uman, trebuie să respire oxigen, dar că această substanță îmbătrânește. Boris are cunoștințe incredibile despre structura spațiului și despre detalii legate de dimensiunile sale. „Pământul e compus din 6 straturi”, spune el.
Stratul exterior - 25% - e făcut din metal dur, al doilea strat de 30% e făcut din ceva asemănător cu cauciucul, al treilea de 30% e făcut din metal. Un ultim strat de 4% e compus dintr-un material special magnetic. „Dacă încărcăm acest strat magnetic cu energie, aceste mașini vor putea zbura oriunde în univers”, spune baiatul de 12 ani.
Cât privește educația sa școlară, în sensul clasic al accepțiunii, Boris are reale probleme „de adaptare”. Profesorii se feresc să îl accepte la clasele lor, pentru simplul motiv că îi întrerupe constant, le pune întrebări și le atrage atenția că greșesc.
Drept pentru care, părinții au ales o soluție de compromis: i-au angajat profesori particulari. L.M.
The boy says he was a Martian being seven meters in height in his past life
The unusual baby boy was born in the town of Volzhsky, the Volgograd region of Russia. His mother, Nadezhda Kipriyanovich, gave birth to her son one fine morning. “It all happened so fast, I did not even feel any pain. When they showed the baby to me, the boy was looking at me with a grown-up look. As a pediatrician I know that newborns cannot concentrate looks on anything. However, my little baby was staring at me with his big brown eyes. Brushing that fact aside, he was a usual little baby, like all other kids,” the boys mother said.
Read the first part of the story about Boriska here
When the mother and her son returned home from the maternity hospital, the woman started noticing very curious things about her little son. The boy, whom the mother named Boris, hardly ever cried and never suffered from any ailments. He was growing up like all other children, but he started speaking whole phrases at the age of eight months. The parents gave the baby a meccano, and the boy started making geometrically correct figures from it, combining different parts with precision. “I had a very weird feeling that we were like aliens to him, with whom he was trying to establish a contact with,” the boy's mother said.
When Boris, or Boriska, as parents were affectionately calling their son, turned two, he started drawing pictures, which looked abstract at first: they were mixtures of blue and violet colors. When psychologists examined the drawings, they said that the boy was probably trying to draw the auras of people, whom he could see around. Boris was not even three, when he started telling his parents of the Universe.
”He could name all the planets of the solar systems and even their satellites. He was showering me with names and numbers of galaxies. At first I found it very frightening, I thought that my son was out of mind, but then I decided to check if those names really existed. I took some books on astronomy and I was shocked to find out that the boy knew so much about this science,” Nadezhda said.
Rumors about a baby-astronomer were spreading about the town faster than the speed of light. The boy became the local celebrity: people were curious about the child, everybody wanted to understand how he could know so many things. Boriska was willing to tell his visitors of extraterrestrial civilizations, about the existence of the ancient race of humans that were three meters of stature, of future climate and global changes…Everyone was listening to the little boy with great interest, but it goes without saying that the people did not believe those stories.
The parents decided to baptize their child just to be on the safe side: they already started thinking that there was something definitely wrong with their baby. Soon after that Boriska started telling people of their sins. He would come up to a guy in the street and tell him to quit doing drugs; he would tell adult men to stop cheating on their wives, etc. The little prophet was warning people against forthcoming troubles and diseases, which created quite an unfavorable reputation for the boy's parents.
Nadezhda noticed later that her son would often feel bad on the threshold of serious disasters. “When the Kursk submarine sank, he was all aching. He was suffering during the hostage crisis in Beslan too, he refused to go to school during the days of that horrible attack,” the boy's mother said.
When asked about his feelings during the days of the Beslan crisis, Boris said that he was burning from the inside: “It was like as if a flame was burning inside of me. I knew that the story in Beslan would have a horrible end,” the boy said.
The boy is quite optimistic about Russia's future, though: “The situation in the country will be improving gradually. However, planet Earth will have to experience two very dangerous years – 2009 and 2013. Those catastrophes will be connected with water,” Boriska said.
Boriska caught Russian scientists' attention in the summer of the current year. Specialists of the Institute of Earth Magnetism and Radio-waves of the Russian Academy of Sciences photographed the boy's aura, which turned out to be unusually strong.
”He has the orange spectrogram, which says that he is a joyful person of a powerful intellect,” professor Vladislav Lugovenko said. “There is a theory, according to which the human brain has two basic memory types: work and remote memory. One of the most remarkable abilities of the human brain is its ability to save information about experience, emotions and thoughts both inwardly and outwardly, in the single informational space of the Universe. There are some unique individuals, who can draw information from that field. In my opinion, every human being is connected with space by means of energy channels,” the scientist said.
According to Lugovenko, it is possible to measure people's extrasensorial qualities with the help of special devices, which make this procedure very easy. Modern scientists all over the world conduct extensive research works in an attempt to unveil the mystery of phenomenal children. As it turned out, people possessing unique abilities were born on all inhabited continents of the globe during the recent 20 years. Scientists call such kids “indigo children.”
”Boriska is one of them. Apparently, indigo children have a special mission to change our planet. Many of them have amended DNA spirals, which gives them incredibly strong immune system, which can even defeat AIDS. I have met such children in China, India, Vietnam and so on. I am sure that they will change the future of our civilization,” Vladislav Lugovenko said.
While world's leading space agencies are trying to find traces of life on planet Mars, eight-year-old Boriska tells his parents and friends everything he knows about the Martian civilization. Boriska remembers his past life. Specialists say that he knows the information, which he actually cannot know. A Russian journalist has recently talked to the boy about his unique knowledge and experience.
- Boriska, did you really live on Mars as people say around here?
- Yes, I did, it is true. I remember that time, when I was 14 or 15 years old. The Martians were waging wars all the time so I would often have to participate in air raids with a friend of mine. We could travel in time and space flying in round spaceships, but we would observe life on planet Earth on triangular aircrafts. Martian spaceships are very complicated. They are layered, and they can fly all across the Universe.
- Is there life on Mars now?
- Yes, there is, but the planet lost its atmosphere many years ago as a result of a global catastrophe. But Martian people still live there under the ground. They breath carbonic gas.
- How do they look those Martian people?
- Oh they are very tall, taller than seven meters. They possess incredible qualities.

“When we showed our boy to a variety of scientists, including ufologists, astronomers and historians, all of them agreed that it would be impossible to make all those stories up. Foreign languages and scientific terms, which he says, are usually used by specialists studying this or that particular science,” Boriska's mother said.
Doctors of traditional medicine acknowledge the boy's unusual abilities, although they do not say, of course, that the boy used to live on Mars in his past life.

_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
Viata se va schimba pe Terra!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Diverse :: Profetii-
Mergi direct la: