Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 INITIUM este un produs toxic criminal

In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
MIH

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: INITIUM este un produs toxic criminal   Mier Feb 17, 2010 11:50 am

INITIUM – substanță extrem de toxică testată în premieră mondială, pe români!
de Rebeca Păun


Începând cu 31 decembrie 2009, România este membră a Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a stârnit multe discuții contradictorii, mai ales din cauză că în acest an, conform Codexului, țara noastră este obligată să folosească experimental un produs nou al companiei germane BASF, un fungicid care conține o substanță chimică extrem de toxică, numit INITIUM, care va fi utilizat în culturile de viță de vie, cartofi, roșii, castraveți și ceapă.

Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare București, ne informează că un gram de INITIUM care este introdus în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea acestui produs se face zilnic, atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism. Gheorghe Mencinicopschi merge până acolo încât spune că pentru a putea să-ți faci seara un ceai de tei va trebui să iei rețetă de la medicul de familie, deoarece din toate produsele naturiste existente acum pe piață nu vor mai rămâne decât foarte puține.

Începând cu iulie 2005, directivele Codex-ului Alimentarius enunțate de către Directiva Europeană în ceea ce privește suplimentele alimentare trebuie aplicate sub amenințarea sancțiunilor financiare.

Iată în ce constau acestea:
• Se intenționează eliminarea oricărui supliment alimentar natural. Toate aceste suplimente vor fi înlocuite cu 28 de produși de sinteză farmaceutică (prin urmare toxici), care vor fi dozați și vor fi disponibili numai în farmacii, pe bază de prescripție medicală. Magazinele noastre de produse naturiste și suplimente alimentare vor mai avea pe raft numai cu 18 produse, cele care există pe lista Codex-ului. Tot ceea ce nu este pe listă (de exemplu coenzima Q10, glucosamine etc.), vor deveni ilegale. Adică, dacă le folosești, te duci la închisoare. Medicina naturistă (acupunctura, medicina energetică, ayurvedică, tibetană etc.) va fi progresiv și insidios interzisă.
• Agricultura și alimentația animalelor vor fi reglementate conform normelor fixate de trusturile chimiei farmaceutice, care interzic din principiu așa numita agricultură bio. În anul 2001, 12 substanțe chimice, despre care se știe că sunt cauzatoare de cancer, au fost interzise în mod unanim de 176 de țări, inclusiv de SUA. Codex Alimentarius aduce înapoi 7 dintre aceste substanțe interzise. Conform regulilor Codexului, aproape toate alimentele trebuie să fie iradiate. Acum nu avem decât să mâncăm roșii cu INITIUM, să așteptăm să vedem dacă murim ca să știe UE dacă fungicidul nemților este sau nu toxic.

INITIUM este un produs toxic criminal
Numele provizoriu al produsului INITIUM este ametoctradin. Acesta este un fungicid din clasa Pyrimidylamine/Triazolopyrimidine extraordinar de puternic, a cărui structură chimică o puteți consulta aici. Aici aflăm că produsul este toxic pentru organismul uman, este carcinogen, reproductiv și dezvoltă toxicitate, neurotoxicitate, și toxicitate acută. Puteți consulta aici fișa de evaluare a acestei substanțe (în Marea Britanie).

Faptul că nu s-au făcut publice date concrete cu privire la efectele acestei substanțe asupra organismului uman, așa cum ar fi fost normal să existe în orice raport de cercetare și evaluare, este foarte îngrijorător. Aceste date există, cu siguranță, dar interesul Francmasoneriei Mondiale, care se află în spatele implementării criminalului Codex Alimentarius, este, în fond, acela de a decima populația globului. Având acest obiectiv, publicarea informațiilor complete despre consecințele pe INITIUM le-ar putea avea asupra sănătății oamenilor ar contraveni scopului pe care și l-au propus. Pe de altă parte, în felul acesta nimeni nu poate fi făcut responsabil de efectele grave care ar putea să apară mai târziu la oameni în urma consumării alimentelor care au fost injectate cu INITIUM.

Este foarte dubios faptul că raportul de evaluare pe care se bazează concluziile Autorității Europene pentru Siguranța Alimentară (EFSA), NU fusese analizat în mod independent și de alți cercetători – așa cum o cer normele – la momentul la care aceștia au tras concluziile și au dat recomandarea. Acest lucru este menționat chiar în raportul respectiv:

Deoarece raportul de evaluare nu a fost încă analizat și de alți cercetători, concluziile la care s-a ajuns în urma rezultatelor obținute trebuie să fie considerate provizorii și vor putea fi reconsiderate o dată cu finalizarea rapoartelor suplimentare, conform Directivei 91/414/EEC.

Deci, din datele oficiale existente la ora actuală nu reiese decât că există această substanță și că ea va fi testată în România. În rest, trebuie să-i credem pe cuvânt pe cei de la EFSA că substanța este inofensivă pentru corpul uman. Dar nu există dovezi clare pentru aceasta.

Modalitatea extrem de facilă și totodată criminală prin care s-au făcut aceste recomandări, pentru introducerea acestei substanțe în circuitul alimentar fără existența unor studii și evaluări riguroase prealabile, este la fel de „științifică” precum vaccinarea oamenilor cu un vaccin netestat. Un vaccin îl mai poți refuza... încă. Dar cum te ferești de astfel de experimente criminale, în condițiile în care legea cu privire la utilizarea acestei substanțe nu impune avertizarea consumatorilor...

Enervin și Zampro - moarte cu lingurița

România este prima țară din lume ce autorizează utilizarea fungicidelor pe bază de INITIUM, care, potrivit companiei germane BASF, vor facilita cultivatorilor de viță de vie obținerea mai rapidă a unei producții de calitate înaltă. Compania germană a indicat că în afară de produsul conținând INITIUM pentru struguri, care va fi disponibil în România din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizată și folosirea produsului Zampro, un fungicid pe baza de INITIUM pentru culturi speciale de cartofi, roșii, castraveți și ceapă.

Produsele extrem de toxice pe bază de INITIUM (despre care compania susține însă că ar avea un grad redus de toxicitate) se vor adăuga altora, cum ar fi recent lansatul produs Cabrio Top, un fungicid complex pentru struguri. Alături de Enervin, Cabrio Top urmează să devină un produs important în domeniul protecției strugurilor din România. Totodată, produsele pe bază de INITIUM urmează să fie omologate în Olanda și Marea Britanie în prima jumătate a anului 2010, după care vor urma și alte țări europene. Așadar, planul criminal de ucidere în masă a populației planetare cu INITIUM se intenționează a fi demarat chiar în România.

În rezumat: perspective sumbre

- în 30 de ani vor muri trei miliarde de oameni: unul din lipsa hranei, alte două din cauza bolilor cauzate de substanțele toxice introduse în alimentație
- directive: eliminarea suplimentelor naturale, a mineralelor și a vitaminelor
- animalele vor fi tratate cu hormoni și iradiate, iar plantele vor fi modificate genetic
- cine va folosi produse naturale va face închisoare
- usturoiul, menta și alte astfel de plante comune vor fi considerate droguri
- medicina naturistă și medicinile alternative vor fi eliminate treptat
- produsele alimentare BIO vor fi interzise

Experimentul Codex Alimentarius începe cu România! Semnați petiția împotriva acestuia!


De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea Codexului, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populația planetei). Codex Alimentarius este un pachet de norme după care se vor alimenta populațiile țărilor semnatare. Acesta pornește de la principiul că Tera nu mai poate hrăni pe toată lumea în mod natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc. Această măsură nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populația globului la cca două miliarde, o masă mult mai ușor de hrănit și de manipulat.

România este prima țară din lume care va folosi în agricultură produse pe bază de INITIUM, furnizate de compania germană BASF și care vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roșii, castraveți și ceapă. Pentru publicul larg se spune că „beneficiile pe care le-ar aduce această substanță sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micșorează și durata de obținere a recoltei.”

Conform cercetătorilor care combat Codex Alimentarius, folosirea produselor cu INITIUM sporește cu până la 65% rata riscului de cancer de colon. Această substanță intră rapid în combinații chimice, devenind reziduală în organism. Așa cum INITIUM ajută la creșterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce și la mărirea tumorilor maligne.

În 4 decembrie 2008 se anunța că primele țări care vor testa noul produs INITIUM vor fi țările din America de Sud. Europa era programată pentru 2011! Și totuși România este cea care introduce în premieră mondială acest produs? De ce? Probabil pentru că țările din America de Sud au refuzat să își transforme cetățenii în cobai!? De ce s-a oferit România să facă aceste teste? Cine a semnat pentru aprobarea acestui experiment în România? Cine a hotărât să transforme poporul român în cobai, fără a-i cere părerea? Dacă acest experiment va avea loc, românii vor fi pur si simplu otrăviți treptat, în masă.


Dacă ești împotriva introducerii acestei substanțe în România,
semnează aici petiția on-line:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p66425048.html


Senatorul Iulian Urban a trimis o scrisoare către Ministerul Sănătății, Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și către Ministerul Agriculturii, în care cere explicații cu privire la motivul pentru care România este prima țară care a fost dispusă să-și sacrifice cetățenii, folosindu-i pe post de cobai în testarea acestor substanțe toxice.
Mai multe detalii aici și aici.

Citiți și:
CODEX ALIMENTARIUS: o tentativă mascată de genocid și totodată o adevărată batjocoră la adresa terapiilor naturiste
E-urile fac parte din tehnologia de ucidere în masă a secolelor XX-XXI


29 ianuarie 2010
yogaesoteric http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=6149

_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
INITIUM este un produs toxic criminal
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Diverse :: NOUTATI - Fisiere-
Mergi direct la: