Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 un pas crucial în instaurarea Noii Ordini Mondiale

In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
MIH

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: un pas crucial în instaurarea Noii Ordini Mondiale   Sam Aug 28, 2010 7:12 pm

Transformarea UE într-un stat supranațional, un pas crucial în instaurarea Noii Ordini Mondiale

de Mihaela Gheorghiu


Site-ul www.eurosceptic.ro îl citează pe profesorul emerit de științe sociale, Anthony Coughlan, de la Trinity College din Dublin. Acesta prezintă, într-un articol intitulat These boots gonna walk all over you, modul în care se încearcă transformarea UE într-un stat supranațional, prin impunerea Tratatului de la Lisabona împotriva voinței europenilor.

Federația Europeană


„Toate statele federale clasice, scrie Anthony Coughlan, care s-au format prin transferul puterii de la state constituente mici către o autoritate federală superioară, s-au dezvoltat într-o manieră treptată, așa cum se întâmplă astăzi și cu UE. Germania federală, SUA, URSS, Canada si Australia secolului XIX sunt exemple clasice. UE a dobândit însă puteri mult mai repede decât oricare dintre aceste state federale.


Principala diferență dintre aceste federații clasice și noua Uniune este faptul că în acele state, popoarele vorbeau aceeași limbă și împărtășeau aceeași istorie, cultură și solidaritate națională, care le-au oferit o bază democratică și au conferit legitimitate autorităților superioare. Toate statele stabile sunt întemeiate pe comunități în care oamenii vorbesc aceeași limbă și se identifică unul cu altul drept un singur popor – „noi”. Pe de altă parte, în UE nu există niciun popor „european”. Tratatul de la Lisabona reprezintă o încercare de a construi în mod artificial o federație europeană foarte centralizată, pornind de sus în jos, pe baza popoarelor Europei, fără informarea și consimțământul liber exprimat al acestora.
Dacă am fi avut o Federație europeană democratică și acceptabilă, cerința constituțională minimă pentru ea ar fi fost ca legile ei să fie inițiate și aprobate de către reprezentanții direct aleși ai poporului, fie în Parlamentul unional, fie în cele naționale. Din nefericire, nici Tratatul de la Lisabona și nici Constituția unională nu prevăd așa ceva.


Conferind mai degrabă indirect o constituție noii Uniuni, Tratatul de la Lisabona reprezintă ceea ce premierul belgian Guy Verhofstadt numea „cheia de boltă a unui stat federal european”. Pentru elitele politice euro-federaliste, care au instrumentat vreme de decenii acest proces, aceasta reprezintă o împlinire a ceea ce Declarația Schuman din 1950, care întemeia Comunitatea Europeană a Cărbunelui și Oțelului, declara a fi “primul pas în Federația Europei”.


Cele zece aspecte-cheie semnalate de Anthony Coughlan

1. Pentru a se masca amploarea schimbărilor, se va păstra numele de UE, dar Tratatul de la Lisabona modifică fundamental natura Uniunii. Cetățenilor le este ascunsă astfel importanța modificărilor. Acestea se vor realiza în trei trepte:
• Acordarea unei personalități juridice Uniunii Europene,
• Noua Uniune va înlocui atribuțiile și instituțiile actualei Comunități europene, din domeniile politicii externe, justitiției și afacerilor interne,
• Europenii vor deveni efectiv cetățeni UE, statut care va prevala asupra cetățeniei naționale.
2. Prin acordarea UE a unei personalități juridice, se crează un stat supranațional, o uniune federală, cu cetățeni unionali, în care statele membre sunt reduse la statutul de provincii sau regiuni.
3. Tratatul de la Lisabona permite noii Uniuni să acționeze ca un stat în relația cu alte state și cu proprii cetățeni. Statele membre îsi vor păstra constituțiile naționale, dar acestea vor fi subordonate noii Constituții UE, exact ca în fosta URSS.
4. Tratatul de la Lisabona transformă statutul actual de cetățean al UE, care este complementar cetățeniei naționale, într-un statut suplimentar cetățeniei naționale, ceea ce înseamnă că toți cei 500 de milioane de europeni vor avea automat o nouă cetățenie, separată de cea națională, cu drepturi și obligații superioare acesteia.
5. Ca semn al transformării într-o uniune federală, se creează un Parlament unional pentru cetățenii noii Uniuni. Actualii “reprezentanți ai popoarelor statelor membre” devin “reprezentanți ai cetățenilor Uniunii”.
6. Se creează un cabinet de miniștri pentru noul stat. Conform noului cadru constituțional, aceștia vor trebui „să promoveze valorile Uniunii, să sprijine obiectivele ei și să servească intereselor ei”.
7. Se creează functia de președinte al Uniunii.
8. Se creează un cod de drepturi civile pentru cetățenii noii Uniuni. Acestea vor fi stabilite la nivelul Curții unionale de justiție și vor fi impuse pe tot teritoriul Uniunii, astfel încât dacă, la un moment dat Uniunea va decide, spre exemplu, legalizarea „căsătoriilor” între homosexuali (există deja o propunere în acest sens) aceasta va deveni automat obligatiorie, pe tot cuprinsul Uniunii.
9. Parlamentele naționale devin subordonate noii Uniuni. Deja Parlamentele naționale și-au pierdut o mare parte din putere, legislațiile fiind „recomandate” de Uniune, adică cetățenii care aleg aceste Parlamente și-au pierdut dreptul de a decide cine le stabilește legile.
10. Noua Uniune are dreptul să-și acorde noi puteri.


Profesorul Coughlan concluzionează: „Odată ratificat Tratatul de la Lisabona, nu văd nicio funcție statală majoră, pe care să nu o aibă și noua Uniune. Aceasta va putea să oblige statele membre să participe la războaie împotriva voinței lor. Tratatul nu prevede că Uniunea ar putea merge la război, în timp ce statele membre s-ar putea abține.


Totuși, noua Uniune va avea propriul guvern, cu ramuri legislative, executive și juridice, propriul președinte, proprii cetățeni și cetățenie, propriul cod al drepturilor omului, propria monedă, politici economice și fiscale, posibilitatea de a încheia tratate internaționale, propriul ministru de externe, corp diplomatic și reprezentant la ONU, propriul cod penal și un procuror general. Deja are simbolurile unui stat național, cum ar fi drapelul, imnul, motto-ul și sărbătoarea anuală oficială.”


_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
un pas crucial în instaurarea Noii Ordini Mondiale
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Diverse :: NOUTATI - Fisiere-
Mergi direct la: