Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 Profețiile lui Gupta Swami despre România

In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
MIH

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: Profețiile lui Gupta Swami despre România   Dum Dec 19, 2010 1:25 am

Profețiile lui Gupta Swami despre România

În primăvara lui 2004, România a fost vizitată de Gupta Swami, profesor indian, doctor în istoria religiilor, maestru spiritual al multor discipoli, atât din țara sa natală, cât și din întreaga lume.
Necunoscut publicului român, profesorul indian e celebru în afara Indiei, mai ales ca prezicător și clarvăzător, el profețind, cu o acuratețe extraordinară, evenimentele cruciale ale sfârșitului de secol și începutul noului mileniu: căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, căderea navetei Columbia, dar și căderea și execuția cuplului Ceaușescu. Din această cauză, de-a lungul timpului, indianul a fost contactat de mulți președinți de state și guverne. Chiar și Elena Ceaușescu a apelat la Gupta Swami în 1983, însă, deranjată de prezicerile acestuia, soția dictatorului l-a obligat pe guru să părăsească urgent țara. Aflat în vizită în Bucovina “trimis de viitor”, gurul indian a făcut o serie de profeții cutremurătoare care, dacă se vor adeveri, vor schimba fața României și a planetei.

Ceaușeasca m-a făcut șarlatan

“Românii care m-au abordat nu s-au interesat decât de propriul lor viitor. Ultima a fost Elena Ceaușescu, dar nu i-a plăcut viitorul pe care i l-am prezis. M-a făcut șarlatan și peste două zile eram invitat să părăsesc România. Acest lucru se întâmpla în anul 1983. Un înalt personaj din Guvernul României, care a participat în calitate de revoluționar în procesul soților Ceaușescu (a refuzat să precizeze numele acestuia) mi-a mărturisit cu oarecare teamă, că printre șușotelile Elenei cu Nicolae ( la proces ) a distins de două ori, foarte clar, numele meu. Probabil acționau târziile regrete.”

Moartea actualului președinte va declanșa o explozie socială

“Concomitent, va începe un scurt și înfiorător război mondial – al treilea și ultimul – programat, declanșat și întreținut de forțele oculte care conduc omenirea. România va participa la război încă înainte de extinderea și mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducătorilor ei. (Nota mea: vezi aici știrile din România care anticipează aceasta: “România se pregătește de război”, “Băsescu, ‘loial’ Israelului!”, “Este târâtă România în războiul altora, fără știrea poporului?”)
Tinerii români vor muri pe capete în țări străine, în locul unor străini, pentru o cauză străină de interesele românilor. Președintele României va fi ucis într-un atentat pus la cale de opozanții din propriul partid de guvernământ. Moartea sa și fariseismul ucigașilor aflați la conducerea României vor declanșa explozia socială care se va rostogoli ca un bulgăre de zăpadă pe covorul nenorocirilor românești.”

Românii vor trăi mai crunt decât pe vremea lui Ceaușescu

“Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România și poporul său. După ce actuala guvernare va căștiga din nou alegerile, la jumătatea mandatului (perioada 2010-2011 este jumătatea actualului mandat – nota mea) se va declanșa altă revoluție română, una cu totul diferită de cea din 1989. Guvernarea va fi brutală și va arăta aproape ca o dictatură, deși se va numi, în continuare, democrație. Românii o vor duce extrem de rău. Viața lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceaușescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă și necruțătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanții lor vor înțelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceaușescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi și mai lacomi decât răposatul și că, de fapt, în România, prin revoluție s-a “evoluat”de la rău la foarte rău.

Averile celor îmbogățiți după 1989 se vor risipi

Mii de români vor muri sub pretextul înfăptuirii dreptății pe care o așteptau de atâția ani. Va începe o adevărată vânătoare de vrăjitoare împotriva comuniștilor și a ceea ce dvs. numiți securiști. România se va scălda într-o baie de sânge, demnă de personajul Dracula pe care l-a impus un scriitor englez. Vor muri oameni vinovați, dar și mulți oameni nevinovați. Temporar, autoritatea de stat va dispărea. Opinia publică internațională, șocată, dar preocupată de propriile griji ale războiului, va sta în expectativă și nu va interveni. Populația României se va reduce aproape la jumătate. Averile celor îmbogățiți după 1989 se vor risipi în mâinile rebelilor scăpați de sub autoritatea statală.
Din acest haos însângerat, România va ieși purificată.”

Militarii români își vor folosi experiența în obținerea unor victorii glorioase

“Ceea ce mi-a purtat pașii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei e faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici, va porni la întâlnirea cu destinul său, cea mai puternică personalitate politică pe care o va cunoaște poate mileniul care a început. Am venit să mă familiarizez cu aceste sfinte locuri, de unde va porni Mântuitorul omenirii viitoare... și trebuie să recunosc că acesta are circumstanțe favorabile. Spun asta după ce am vizitat stâlpii spiritualității românești, concretizați în incomparabile opere de artă, cum sunt mănăstirile Moldovei. Din Bucovina se va ridica un om bun și credincios, tare ca o stâncă. O mână de fier, un om înțelept și drept, de nimeni cunoscut așa până la acea dată. El va opri prăbușirea națiunii române și tot el o va înălța în fruntea statelor de pe glob. România va ajunge în scurt timp la cea mai mare extindere teritorială din întreaga sa existență și la cea mai mare înflorire economică. Militarii români, aduși în țară de pe fronturile unde luptau fără nici un țel, își vor folosi experiența în obținerea unor victorii și mai glorioase decât ale înaintașilor lor. Va fi posibil, deoarece vor avea un țel, o cauză și un conducător care să-i călăuzească. Secolele următoare, România va juca un rol preponderent în viața politică, socială și economică a lumii.”

România - pilonul noii orânduiri internaționale

“Raportul de forțe se va schimba total în lume la încheierea ultimului război mondial. Țările puternic spiritualizate vor dobândi supremația mondială. Țările noastre, India și România, vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internațională. Grecia, Japonia, Franța sau Rusia (spălată de ateism și comunism printr-o mișcare socială mai brutală decât cea românească) vor deveni polii noii dezvoltări mondiale, bazată mai mult pe spiritualitate, cultură, religie și artă decât pe regulile reci ale unor economii lipsite de suflet.
Structurile statale lipsite de suflet și istorie, precum SUA, UE, NATO se vor prăbuși. SUA au picioare de lut, fiindcă au fost consolidate pe false premise. Slăbiciunea lor va fi demonstrată în al III- lea război mondial, în urma căruia vor dispărea.”

_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
Profețiile lui Gupta Swami despre România
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Diverse :: NOUTATI - Fisiere-
Mergi direct la: