Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 Pustnicii Nevăzuți

In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
MIH

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: Pustnicii Nevăzuți   Dum Dec 19, 2010 1:27 am

Fragmente din cartea Pustnicii Nevăzuți ai Athosului, (pg. 150 – 154) :

Pustnici cu viețuire îngerească din Munții Rarău și Giumalău – jud. Suceava

Munții Rarău și Giumalău (vârful Muntelui Rarău are o înălțime de 1651m, iar vârful Muntelui Giumalăul, de I857m) au fost, din străvechi timpuri, aleși de pustnici, pentru sihăstrie și desăvârșire, fiind mai îndepărtați de lume.

Pustnicul N.
Pustnicul N. se nevoia mai mult pe Muntele Giumalău. Avea darul lui Dumnezeu, de a se face nevăzut. În anul 2001, i-a spus fratelui I.:
Peste două săptămâni, o să fie un eveniment important [Este vorba de atacul terorist din 11 septembrie 2001, asupra celor două blocuri turn gemene din New York, care, după cum spunea președintele Bush, a schimbat soarta lumii (în mai rău pentru creștinii ortodocși)] într-o țară îndepărtată. Efectul dăunător în România va fi în anul 2011. Ai să fii în Iași, să nu te sperii… Roagă-te lui Dumnezeu să nu te prindă anul 2011 în oraș, pentru că va fi mare vărsare de sânge. O să rânduiască Dumnezeu și o să stai pe Muntele Rarău, în 2011.

Fratele I. avea 60 de ani și a întrebat:
– Mai este mult până în 2011. O să trăiesc până atunci?
– O să trăiești. O să mă rog, ca să locuiești pe Muntele Rarău.

Cu un an mai înainte de a se muta la viața cea veșnică (Pustnicul N. s-a mutat la viața cea veșnică in anul 2002, fiind in vârstă de 105 ani), pustnicul N. i-a spus fratelui I. ziua în care să vină și cum să-l înmormânteze. În ziua pe care o prorocise, a fost găsit adormit întru Domnul și îngropat de fratele I. și maica T., după obiceiul pustnicesc, pe Muntele Giumalău, în locașul pe care și l-a săpat singur. Pustnicul N. nu a vrut să i să pună cruce pe mormânt, ca să nu știe nimeni locul unde este îngropat și i-a dat canon fratelui I., să nu-i spună nimănui numele.

Pustnicul Zosima
Despre pustnicul Zosima, am aflat că a fost monah la Mănăstirea Rarău. L-a cunoscut pe părintele Daniil Tudor – Stareț la Mănăstirea Rarău, între anii 1954 – 1958. A plecat pe Muntele Rarău, fiind prigonit de autoritățile comuniste.

Fratele I. l-a întrebat în anul 2007 pe Pustnicul Zosima:
– Părinte, ce o să fie în România în anul 2011?
– O să fie mare măcel în orașe*. O să fie mai rău decăt ti-a spus părintele Pustnic N. Roagă-te să te păzească Dumnezeu, că este greu de scăpat de ce o să fie.
Fratele I. a insistat să afle mai mult:
– Ce o să fie, revoltă, război sau cutremur?
Zosima i-a răspuns:
– O să trăiești și o să vezi. Să te rogi lui Dumnezeu neîncetat.

Sihastrul Zosima a spus să nu luăm documentele biometrice și că este foarte bine că la mănăstirile de pe Muntele Rarău se slujește zilnic Sfânta Liturghie.

* Este canonul românilor pentru cele peste 25.000.000 de avorturi și alte mari păcate. Criza economică, foamea, pierderea a sute de mii de locuri de muncă, neplata integrală a salariilor, a pensiilor, a medicamentelor compensate, pierderea a sute de mii de case și a multor mașini achiziționate în leasing, fără a li se restitui banii plătiți; patimile și păcatele, vor scoate milioane de români în stradă, avănd loc acest mare măcel în Rornănia. Indrumăm pe creștini noștri, să meargă la Biserică și la Sfintele Mănăstiri, să se roage pentru pace și mântuire, să postească, să se spovedească și Împărtășcască și să nu participe la aceste revolte. Sunt Părinți care spun că Romănia va fi atăt de distrusă, încăt nu va mai prezenta interes pentru a fi angrenată de marile puteri, care se vor confrunta după puțin timp timp în cel de al III-lea Război Mondial, care va începe prin atacul armatei ruse asupra Turciei și strâmtorilor Dardanele și Bosfor.

_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
Pustnicii Nevăzuți
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Diverse :: NOUTATI - Fisiere-
Mergi direct la: