Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 sclavie sau libertate? ce alegeti?

In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
MIH

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: sclavie sau libertate? ce alegeti?    Lun Aug 01, 2011 10:09 am

Am tinut ieri (Duminica 31 iulie) un seminar cu tema:
"“Alegerile noastre ne determina destinul/viitorul, Mantuirea sau autodistrugerea!”", cu discutii libere pe tema alegerilor si a felului in care acestea ne influenteaza destinul/ viitorul, specificind ca acum e momentul alegerilor finale.
Am vorbit despre liberul-arbitru si despre manipulare, despre Adevar si despre minciuna, hipnoza, ... despre sansele de trezire/Mantuire/Eliberare pe care oamenii si le dau sau si le reneaga ei singuri, in functie de reactiile lor fata de HRISTOS...
Si... coincidenta! Vad azi ca primisem inca de ieri un mesaj important prin e-mail, ce trateaza cam aceleasi subiecte si contine chiar o chemare spre colaborare cu fiinte evoluate din alt plan, din alta lume!
Merita citit cu atentie!
REFERENDUM PLANETAR

Schimbă lumea! Hotărăște-te dacă vrei să apărem!

Autorul acestui mesaj nu este important, și acest mesaj ar trebui să rămână anonim în conștiința ta.

Ceea ce contează este ce vei face cu acest mesaj!

Fiecare dintre voi dorește să-și exercite liberul arbitru și să fie fericit.

Acestea sunt adevăruri care ne-au fost arătate și la care noi avem acum acces. Liberul tău arbitru depinde de cunoașterea și conștientizarea propriei tale puteri. Fericirea ta depinde de iubirea pe care o dai și o primești.

La fel ca toate ființele conștiente aflate în acest stadiu de evoluție, te simți izolat pe planeta ta. Această impresie te face să fii sigur de destinul tău. Și totuși, te afli la începutul unor mari transformări de care doar o mică minoritate este conștientă.

Nu este responsabilitatea noastră să modificăm propriul tău viitor fără ca tu însuți să alegi asta.

Consideră acest mesaj ca un referendum planetar! Consideră răspunsul tău ca un vot!

Cine suntem noi?

Nici oamenii voștri de știință și nici reprezentanții voștri religioși nu pot vorbi unanim despre evenimentele celeste la care omenirea a fost martor timp de mii de ani. Ca să cunoști adevărul trebuie să îl privești drept în față fără a-l filtra prin credințele personale, oricât de respectabile ar fi ele.

Un număr din ce în ce mai mare dintre cercetătorii voștri anonimi descoperă și explorează noi căi de cunoaștere și ajung astfel foarte aproape de realitate. Azi, civilizația voastră este inundată de un ocean de informații din care numai o foarte mică parte, cea mai puțin deranjantă, este difuzată pe larg.

Ceea ce de-a lungul istoriei voastre părea ridicol sau improbabil adesea a devenit posibil, și apoi chiar realizat, mai ales în ultimii 50 de ani. Fii conștient că viitorul va fi chiar și mai surprinzător. Veți fi martorii a ceea ce este mai rău, dar și a ceea ce este mai bun.

La fel ca și alte miliarde de frați și surori din această galaxie, noi suntem ființe conștiente pe care unii dintre voi le numesc "extra-terestre", deși realitatea este mai subtilă.

Între noi și voi nu este nicio diferență fundamentală, în afara unei experiențe din anumite stadii ale evoluției. Ca în orice structură organizată, există o ierarhie în relațiile dintre noi. A noastră e bazată pe înțelepciunea mai multor rase. Cu aprobarea acestei ierahii superioare, ne adesăm acum vouă.

Ca mulți dintre voi, noi căutăm Ființa Supremă. De aceea, noi nu suntem nici zei și nici semi-zei, ci egalii voștri în Fraternitatea Cosmică.

Fizic, noi suntem cumva diferiți de voi, dar majoritatea dintre noi avem formă umanoidă.

Existența noastră este reală, dar majoritatea dintre voi nu o percep. Noi nu suntem doar simple apariții, observații, experiențe, ci suntem constiință ca și voi. Nu ne puteți simți pentru că noi rămânem invizibili și indetectabili simțurilor și instrumentelor voastre, de cele mai multe ori.

Noi dorim să umplem acest gol care este în istoria voastră. Noi am luat această decizie colectivă dar asta nu este de ajuns. E nevoie și de decizia voastră. Prin acest mesaj, fiecare dintre voi deveniți factori de decizie! Chiar tu personal.

Noi nu avem niciun reprezentant uman pe Pământ care ar putea să-ți ghideze decizia.

De ce nu suntem noi vizibili?

În anumite stadii ale evoluției, "umanitățile" cosmice descoperă noi forme de știință care trec dincolo de controlul aparent al materiei. Dematerializarea și materializarea structurată fac parte dintre acestea. Umanitatea voastră a atins deja aceste stadii în cateva laboratoare, în stransă colaborare cu alte ființe "extra-terestre" cu prețul unor compromisuri hazardate care rămân în continuare în mod intenționat ascunse vouă de către unii dintre reprezentanții voștri.

Dincolo de obiectele sau fenomenele aeriene sau spațiale pe care comunitatea voastră științifică le cunoaște, numite OZN-uri, există și nave spațiale construite multidimensional care folosesc aceste capacități.

Multe ființe umane au avut contact vizual, auditiv, tactil sau fizic cu astfel de nave, unele dintre ele aflându-se în slijba unor puteri oculte care vă "guverneză". Lipsa acestor observații se datorează extraordinarelor avantaje pe care le are starea dematerializată a acestor nave.

Dar fiindcă nu le vedeți, nu puteți crede în existența lor. Noi înțelegem foarte bine asta.

Majoritatea acestor observații sunt de factură individuală, fiind destinate să atingă sufletul, nu să modifice vreun sistem organizat. Asta este realizat în mod deliberat de catre rasele care se află în jurul vostru, dar acționează fiecare pentru diferite motive și rezultate.

Ființele multidimensionale negative care joacă un rol în exercitarea puterii din umbra oligarhiei umane își motivează discretia prin voința lor de a își păstra ascunsă existența și stăpânirea.

Pentru noi, discreția este motivată de respectul pentru liberul arbitru al fiecărei ființe umane pe care oamenii îl pot folosi pentru a atinge prin propriile forțe maturitatea tehnică și spirituală. Intrarea umanității în familia civilizațiilor galactice este intens așteptată.

Noi putem să ne facem văzuți la lumina zilei și să vă ajutam să realizați această uniune. Nu am făcut-o până acum, pentru că un numar prea mic dintre voi au dorit-o cu adevărat, datorită ignoranței, indiferenței sau fricii, și pentru că nu a existat o situație de urgență care să o justifice.

Mulți dintre cei care studiază aparițiile noastre numără luminile de pe cerul nopții fără a-ți lumina calea. Adeseori ei se gândesc la acestea ca la obiecte, când de fapt este vorba de ființe conștiente.

Cine sunteți voi?

Voi sunteți rezultatul a mai multor tradiții care de-a lungul timpului au fost îmbogățite de contribuțiile celorlalți. Același lucru se poate spune despre rasele de pe suprafața Pământului. Scopul vostru este să vă uniți respectând aceste tradiții pentru a realiza un proiect comun.

Aparența culturilor voastre se pare că vă menține separați pentru că o puneți în locul ființei interioare. Forma este pentru voi acum mai importantă decât esența naturii voastre subtile. Pentru puterile actuale, prevalența formei constituie un zid de apărare împotriva oricărei forme de pericol.

Sunteti acum chemați să treceți dincolo de formă, respectând-o însă în continuare pentru bogăția și frumusețea ei. Înțelegând conștiința formei, ne face să iubim oamenii în diversitatea lor. Pacea nu înseamnă să nu mai fie război, ci înseamnă să deveniți ceea ce sunteți în realitate: o Fraternitate.

Pentru a înțelege asta, numărul de soluții care vă sunt la îndemână este în continuă scădere. Una dintre ele este să intrați în contact cu o altă civilizație care să vă arate imaginea a ceea ce sunteți cu adevărat.

Care este situația voastră?

Cu excepția unor rare ocazii, intervențiile noastre au avut o incidență foarte mică în capacitatea voastră de a lua decizii colective sau individuale în ceea ce privește viitorul. Asta este motivat de cunoștințele noastre despre mecanismele psihologiei umane.

Am ajuns la concluzia că libertatea se construiește în fiecare zi pe măsură ce ființa devine conștientă de ea însăși și de mediul în care trăiește, renunțând progesiv la constrângeri și inerții, oricare ar fi ele. În ciuda numeroaselor și curajoaselor conștiințe umane, aceste inerții sunt menținute în mod artificial pentru profitul unei puteri centrale din ce în ce mai mare.

Până de curând, omenirea avea un control satisfăcător asupra propriilor decizii. Dar pierde din ce în ce mai mult controlul asupra propriului destin din cauza folosirii pe scară din ce în ce mai largă a tehnologiilor avansate, ale căror consecințe letale asupra ecosistemelor planetare și umane devin ireversibile.

Pierdeți încet dar sigur din capacitatea extraordinară de a face viața plăcută. Rezistența voastră va scădea artificial, independent de voința fiecăruia. Există asemenea tehnologii care vă afecteaza corpul și mintea. Aceste planuri sunt în curs de aplicare.

Asta se poate schimba atâta timp cât mențineți în voi această putere creatoare, chiar dacă lasă loc intențiilor întunecate ale stăpânilor voștri. De aceea noi rămânem invizibili. Această putere individuală a fiecăruia dintre voi este însă în pericol de a dispare dacă nu apare o reacție colectivă de o asemenea magnitudine. Perioada care urmează este aceea a rupturii, de orice fel ar fi aceasta.

Dar oare ar trebui să aștepți chiar ultimul moment pentru a găsi soluții? Ar trebui oare să anticipezi sau chiar să accepți durerea? Istoria voastră nu a încetat să fie marcată de întâlniri între popoare care s-au cunoscut unele pe altele în condiții adesea conflictuale.

Cuceririle adesea s-au desfășurat în detrimentul unora. Pământul a devenit acum un sat în care fiecare cunoaște pe celălalt dar conflictele încă persistă iar amenințări de tot felul cresc în intensitate și durată.

Ființa umana ca individ, deși are o mulțime de capacități potențiale, nu le poate exercita cu demnitate. Acesta este cazul marii majorități a oamenilor, și asta este din motive esențial geo-politice.

Sunteți miliarde. Educarea copiilor și condițiile de viață, ca și condițiile numeroaselor specii de plante și animale sunt fără îndoială la cheremul unui foarte mic număr de reprezentanți politici, financiari, militari și religioși.

Gândurile și credințele voastre sunt modelate și formate ca să servească interese partizane și să vă transforme în sclavi și în același timp să vă dea iluzia că sunteți în deplin control al propriului destin, care în esenta este realitatea.
Dar este un drum lung între dorință și faptă atunci când adevăratele reguli ale jocului nu sunt cunoscute. De această data, nu sunteți voi cuceritorii. Polarizarea informației este o strategie milenară a ființelor umane. Inducerea unor gânduri, emoții sau organisme care nu fac parte din voi folosind tehnologii ad-hoc este o strategie și mai veche.

Minunate ocazii de progres sunt acum alături de imense amenințări de distrugere și sclavie. Aceste pericole și ocazii există acum și sunt reale. Cu toate acestea, puteți percepe numai ceea ce vi se arată. Terminarea resurselor naturale este programată, în timp ce niciun proiect colectiv de lungă durată nu a fost lansat.

Mecanismele de secătuire a ecosistemelor au depășit limitele ireversibilității. Dispariția resurselor și distribuția lor nedreaptă - resurse ale căror preț crește în fiecare zi - va duce la lupte fratricide pe scară largă, dar chiar și în inima orașelor și a satelor.

Ura crește din ce în ce mai mult, dar și iubirea. Aceasta vă menține încrezători în capacitatea voastră de a găsi soluții. Dar masa critică este insuficientă și în prezent se desfășoara acțiuni de sabotare inteligentă.

Comportamentul uman, format de obisnuințele vechi, are o asemenea inerție încât această perspectivă vă conduce la un drum fără ieșire. Vă încredințați aceste probleme reprezentanților voștri, a căror constiință a binelui comun dispare în fața intereselor corporatiste. Ei fac totdeauna dezbateri asupra formei, dar rareori asupra conținutului.

Exact la momentul acțiunii, vor apare întârzieri așa încât va trebui să cedați în loc să alegeți. Acesta este motivul pentru care, mai mult ca niciodată în istoria voastră, deciziile voastre de azi vor avea un impact direct și semnificativ asupra supraviețuirii voastre de mâine.

Ce eveniment ar putea să schimbe radical această inerție care este tipică oricărei civilizații? De unde va veni această trezire colectivă unificatoare, care va pune capăt acestei curse oarbe?

Triburile, populațiile și națiunile umane s-au întâlnit totdeauna și au interacționat unele cu altele. În fața unor amenințări atât de serioase, poate este timpul ca să aiba loc o mai largă interacțiune.

Un mare val este pe cale să se producă. În el sunt aspecte foarte pozitive dar și foarte negative.

Cine este "a treia parte"?

Există două moduri de a stabili un contact cosmic cu o altă civilizație: prin reprezentanții săi, sau direct, individual, prin fiecare ființă, fără distinctie. Prima cale dă naștere la lupte de interese, a doua dă naștere la conștiință.

Prima cale a fost aleasă de un grup de rase motivate de a ține omenirea în sclavie, controlând astfel resursele planetare, diversitatea genetică și energia emoțională umană.

A doua cale a fost aleasă de către un grup de rase aliate serviciului Spiritual. Noi, la rândul nostru, am subscris la această cauză dezinteresată și ne-am prezentat în urmă cu câțiva ani în fața reprezentanților vostri care însă au refuzat mâna noastră întinsă, sub pretextul intereselor incompatibile cu viziunile lor strategice.

De aceea, azi voi trebuie să alegeți fiecare pentru el, fără ca vreun reprezentant să intervină. Ceea ce le-am propus mai înainte acelora care am crezut că au capacitatea de a contribui la fericirea voastră, vă propunem acum... vouă!

Majoritatea dintre voi ignoră faptul că ființe non-umane joacă un rol în exercițiul acelora care centralizează puteri, fără ca ei să fie suspectați sau percepuți de către simțurile voastre. Aceasta este atât de adevărat încât ei aproape au preluat controlul, în mod subtil.

Ei nu se mainfestă în planul vostru material, și asta îi face să fie extrem de eficienți și amenințători în viitorul apropiat. Totuși, trebuie să știți că un anumit număr de reprezentanți ai voștri luptă împotriva acestui pericol. Fiți conștienți că nu toate răpirile sunt făcute împotriva voastră! Este dificil de recunoscut adevărul!

În aceste condiții, cum îți vei putea exercita liberul arbitru, cu atât de multă manipulare? Cât de liber ești?

Pacea și reunificarea popoarelor voastre ar fi un prim pas către armonia cu alte civilizații din afara voastră. Asta este exact ceea ce vor să evite cei care vă manipulează din spatele scenei, cu orice preț.

Pentru că, prin divizare, ei conduc! Ei îi conduc de asemenea și pe cei care vă guvernează. Puterea lor stă în capacitatea lor de a răspândi neîncrederea și frica în fiecare dintre voi. Asta rănește însă foarte mult natura voastră cosmică.

Acest mesaj nu ar prezenta niciun interes dacă manipulatorii voștri nu ar fi atins un maxim, și dacă criminalele lor planuri de dezinformare nu se vor materializa în câțiva ani de acum încolo. Termenele lor limită se apropie, iar omenirea va trece prin chinuri neimaîntâlnite în următorii zece ani.

Pentru a vă apăra singuri de aceasta agresiune care nu are față, trebuie ca măcar să dispuneți de suficiente informații pentru a găsi soluția.

Așa cum este cazul întotdeauna cu oamenii, există rezistență în cadrul raselor dominante. Din nou, aparența nu va fi de ajuns pentru a discerne între dominator și aliat. La nivelul actual de percepții extrasenzoriale, este extrem de dificil pentru voi să discerneți între ei. În plus față de intuiția voastră, este necesar un antrenament, atunci când va veni timpul!

Fiind conștienți de valoarea neprețuită a liberului arbitru, vă invităm la o alternativă!

Ce oferim noi?

Noi vă putem oferi o viziune mai integratoare a universului și a vieții, interacțiuni constructive, experiența relațiilor sincere și fraterne, eliberarea cunoștințelor tehnice, eradicarea suferinței, exercițiul controlat al puterilor individuale, accesul la noi forme de energie și, în final, o mai bună înțelegere a conștiinței.

Nu vă putem ajuta să vă depășiți fricile individuale și colective, nici să vă aducem legi pe care nu le-ați ales, nu putem să lucrăm noi asupra voastră în locul vostru, nu vă putem aduce efortul individual sau colectiv pe care trebuie să-l depuneți pentru a construi lumea pe care o doriți, și nici spiritul de curiozitate în descoperirea unor noi zări.

Ce primim noi?

Dacă veți decide că un astfel de contact să aibă loc, ne vom bucura foarte mult că am reușit să aducem un echilibru fratern în această regiune a universului, vom câștiga schimburi diplomatice fructuoase și imensa bucurie de a vă ști uniți în a obține ceea ce sunteți capabili să aveți. Starea de bucurie este intens căutată în univers pentru că energia sa este divină.

Care este întrebarea la care trebuie să răspundeți?

Întrebarea este: "DORIȚI ÎNTRADEVĂR SĂ APĂREM PE CERUL PLANETEI VOASTRE?"

Cum puteți răspunde la această întrebare?

Adevărul sufletului poate fi văzut prin telepatie. Tot ceea ce trebuie să faci este să îți pui interior singur, în mod clar, această întrebare și să răspunzi tot interior, de unul singur, sau în grup, după cum dorești.

Fie că te afli în inima orașului sau în deșert, nu are importanță asupra eficienței răspunsului tău, care poate sa fie DA sau NU, imediat după ce ai pus întrebarea. Fă-o ca și cum ai vorbi către tine însuți, gândindu-te serios asupra mesajului.

Aceasta este o întrebare universală, iar aceste câteva cuvinte, puse în context, au o însemnătate puternică. Ezitarea nu are ce căuta aici. De aceea cel mai bine este să te gândești dinainte serios la toate astea, în liniște. Pentru ca răspunsul tău să fie asociat cu întrebarea, este recomandat ca să răspunzi clar și liber, după ce ai pus întrebarea.

Nu te grăbi să răspunzi! Respiră calm și imaginează-ți că odata cu aerul pe care-l inspiri, în tine crește și puterea liberului arbitru care difuzeaza gradat în toată ființa ta. Fii demn de ceea ce ești!

Uită de toate problemele pe care le ai, măcar pentru câteva minute, și fii tu însuți! Simte puterea care crește gradat în tine, calm și liniștit. Simte cum tu decizi asupra ta!

Un singur gând, un singur răspuns poate schimba drastic viitorul apropiat, într-un fel sau în celălalt.

Decizia ta pesonală de a-ți întreba sufletul dacă vrei ca noi să aparem fizic în planul material la lumina zilei este foarte importantă pentru noi, și esențială.

Cu toate că tu poți alege modul în care vei răspunde, ritualurile sunt fără valoare. O cerere sinceră făcută din toată inima și din propria voință liberă va fi întotdeauna percepută imediat de către aceia dintre noi cărora le este destinată.

În cabina secretă de vot a voinței tale, tu vei determina viitorul.
Care este efectul de pârghie?

Această decizie va trebui să fie luată de un număr cât mai mare dintre voi, chiar dacă asta ar părea doar o minoritate. Este recomandat să răspândiți acest mesaj, în toate modurile posibile, în mai multe limbi, către cei din jurul vostru, indiferent dacă ei par a fi sau nu receptivi la această nouă viziune asupra viitorului.

Dacă asta te poate ajuta, fă-o cu un ton umoristic sau în derâdere. Poți chiar să râzi de asta, chiar și public, dacă asta te face să te simți mai bine, dar nu fii indiferent pentru că în felul acesta îți exerciți liberul arbitru!

Uită de falșii profeți și de credințele care ți-au fost transmise despre noi! Această cerere este una dintre cele mai personale și intime. Luarea unei decizii pentru tine personal, ca individ, este dreptul și responsabilitatea ta!

Pasivitatea duce doar la absența libertății. De asemenea, indecizia nu este niciodată eficientă. Dacă vrei să rămâi la credințele tale, ceea ce înțelegem, mai bine spune NU. Dacă nu știi ce să alegi, nu spune DA doar din curiozitate. Ăsta nu e un spectacol, este viață adevărată, NOI SUNTEM FIINȚE VII! Trăim!

Istoria voastră are numeroase episoade când bărbați și femei hotărâți au putut influența viitorul majorității; un număr mic dintre voi puteți schimba radical soarta voastră ca răspuns la atât de multă inerție. Puteți ușura nașterea umanității ca Frăție.

Unul dintre gânditorii voștri spunea: "Dați-mi un punct de sprijin și voi ridica Pământul." Răspândirea acestui mesaj este un sui-generis punct de sprijin, noi vom fi pârghia lungă de ani-lumină, iar voi veți fi lucrătorii care ... vor ridica Pământul ca urmare a venirii noastre.

Ce consecințe ar avea o decizie pozitivă?

Pentru noi, consecința imediată a unei decizii colective favorabile va fi materializarea a multe din navele noastre pe cerul vostru și pe Pământ.

Pentru voi, efectul direct va fi abandonarea multor certitudini, prejudecati și dogme.

Un simplu contact vizual de netăgăduit ar avea influențe uriașe asupra viitorului vostru. Foarte multe cunoștințe vor suferi schimbări definitive. Organizarea societății vostre va evolua foarte mult în toate sferele de activitate. Puterea va deveni individuală pentru că ați vedea voi înșivă că noi suntem reali. În mod concret, vă veți schimba scara valorilor!

Cel mai important lucru pentru noi este că omenirea va forma o singură familie în fața acestui "necunoscut" pe care noi l-am reprezenta!

Pericolele vor dispare treptat din căminele voastre pentru că voi veți forța pe cei indezirabili, aceia pe care noi îi numim "a treia parte", să se arate și să plece. Cu toții veți avea același nume și aceleași rădăcini: Omenirea!

Mai târziu, schimburi pașnice și respectuoase vor fi posibile dacă aceasta va fi și dorința voastră. Acum, cel care e flămand nu poate surâde, cel care e înfricoșat nu ne poate accepta. Suntem întristați să vedem bărbați, femei și copii suferind așa de mult atât în corpul fizic cât și în inima lor, cu toate că dispun de o lumină interioară.

Această lumină poate fi viitorul vostru. Relațiile noastre pot fi progresive. Mai multe stadii de câțiva ani sau zeci de ani vor fi necesare: apariția demonstrativă a navelor noastre, apariția fizică lângă ființele umane, colaborarea în evoluția tehnică și spirituală, descoperirea a noi părți din galaxie.

De fiecare dată, vă vor fi oferite noi posibilități de alegere. Atunci veți putea decide pentru voi înșivă să treceți la stadii superioare, dacă considerați asta necesar pentru bunăstarea voastră exterioară și interioară. Nu va exista nici o interferență decisă unilateral. Vom pleca de îndată ce veți decide colectiv să facem asta.

În funcție de viteza cu care acest mesaj se va răspândi în lumea voastră, vor fi necesare câteva săptămâni sau câteva luni înainte de "apariția noastră măreață", dacă asta va fi decizia luată de majoritatea celor care își vor folosi capacitatea de a alege, și dacă acest mesaj găseste un suport suficient.

Principala diferență între rugăciunile voastre zilnice îndreptate spre entități de natură strict spirituală și această decizie este extrem de simplă:

NOI SUNTEM PERFECT ECHIPAȚI TEHNIC PENTRU A NE MATERIALIZA!

De ce există această dilema istorică?

Noi știm că "străinii" sunt considerați inamici atâta timp cât ei poartă pecetea "necunoscutului". Ca un prim pas, emoția creată de apariția noastră va intensifica relațiile dintre voi la scara întregii voastre lumi.

De unde ați putea ști că venirea noastră este consecința alegerii voastre colective? Pentru simplul motiv că altfel deja am fi fost vizibili aici de mult timp, la nivelul vostru de existență! Încă nu ne vedeți aici pentru că nu ați luat o decizie explicită în acest sens.

Unii dintre voi ați putea gândi că v-am face să credeți într o alegere deliberată din partea voastră doar pentru a ne legitima venirea, dar asta nu ar fi deloc adevărat. Ce interes am avea să vă oferim în mod deschis ceea ce înca nu aveți, și asta în beneficiul celor mai mulți dintre voi?

Cum ați putea fi siguri că asta nu este încă una dintre manevrele subtile ale "celei de a treia părți" pentru a vă înrobi și mai mult? Pentru că totdeauna lupta împotriva unui inamic vizibil este mult mai ușoară decât atunci când inamicul nu este vizibil. Oare terorismul care vă macină nu este un exemplu perfect?

Cu toate acestea, tu ești singurul judecător în inima și în sufletul tău. Oricare ar fi alegerea ta, aceasta trebuie și va fi respectată! În absența reprezentanților umani care vă pot induce în eroare cu privire la intențiile noastre ca să ignorati toate faptele despre noi ca și despre cei care vă manipulează fără acordul vostru.

În situația voastră, principiul prevăzător care constă în a nu încerca să ne descoperiți, nu mai poate prevala. Deja vă aflați în cutia Pandorei pe care "a treia parte" a creat-o în jurul vostru. Oricare ar fi decizia voastră, va trebui să iesiți din ea.

În fața unei astfel de dileme, o ignoranță împotriva alteia, va trebui să vă întrebati intuiția. Vreți voi oare să ne vedeți cu proprii voștri ochi, sau continuați să credeți ceea ce spun formatorii voștri de opinie? Asta este adevărata întrebare! După mii de ani, într-o zi, această alegere se anunța ca inevitabilă: alegerea între două necunoscute.

De ce să răspândiți un astfel de mesaj printre voi?

Traduceți și răspândiți acest mesaj cât mai larg posibil. Această acțiune vă va modifica viitorul într-un mod ireversibil și istoric la scară de mii de ani, altfel, va amâna o nouă ocazie de a alege cu cel puțin câțiva ani mai tarziu, cel puțin cu o generație, dacă va supraviețui.

A nu alege înseamnă a accepta alegerea altora. A nu-i informa pe alții înseamnă a accepta riscul de a obține un rezultat contrar așteptărilor. A rămane indiferent înseamnă a renunța la liberul arbitru.

Este vorba despre viitorul tău. Este vorba despre evoluția ta!

Este posibil ca această invitație să nu primească asentimentul colectiv și, datorită lipsei de informare, va fi ignorat. Cu toate acestea, să știți că nici o decizie individuală nu este trecută cu vederea în univers.

Imaginează-ți sosirea noastră chiar mâine! Mii de nave! Un șoc cultural unic în istoria de azi a umanității. Atunci va fi însă prea târziu să regreti că nu ai ales și că nu ai răspândit acest mesaj, pentru că această descoperire este ireversibilă.

Insistam ca să nu te grăbești, dar gândește-te! Și decide!

Marile corporații mass-media nu vor fi interesate în a răspandi acest mesaj. De aceea, este responsabilitatea ta, ca simplu anonim dar și ca ființă iubitoare și gânditoare, să îl transmiți.

Încă va puteți construi propriul destin...

"DOREȘTI CA NOI SĂ APĂREM PE CERUL PLANETEI TALE?"


Concluzii

Mesajul de mai sus nu a fost deloc modificat prin traducere, el fiind în acceași formă și conținut ca cel original.

Importanța lui este deosebită, mai ales acum, și ar trebui tratat cu toată seriozitatea. Trăim vremuri istorice, și fiecare dintre noi, chiar și tu, avem ceva de făcut pentru o lume mai bună. Mesajul spune foarte clar ce poți face: răspunde sincer, interior, cu o mare putere, la întrebarea pusă în mesaj. Răspunsul tău, alături de celelalte, va determina evenimentele ce vor urma.


Traducere: Sorin / Diana

Sursa: http://galacticchannelings.com/romana/changeworld.html

_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
sclavie sau libertate? ce alegeti?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Diverse :: NOUTATI - Fisiere-
Mergi direct la: