Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 comunicare făcută de Arhanghelul Mihail

In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
avatar

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: comunicare făcută de Arhanghelul Mihail    Mier Noi 09, 2011 8:01 pm

Cele ce urmează reprezintă comunicarea făcută de Arhanghelul Mihail prin channeler-ul Linda Dillon, membră a Consiliului Iubirii, lui Steve Beckow. Comunicarea a fost făcută după data de 21 iunie 2011, dar publicarea ei a fost întârziată ca urmare a dorinței reprezentanților galactici, deoarece s-a considerat că încă lumea nu era pregătită să primească unele vești legate de ascensiune, ’’ziua de întuneric’’, unele evenimente care urmează a se produce pe Pământ și ce se va întâmpla cu ființele umane care nu vor alege ascensionarea, toate având ca termen limită sfârșitul anului 2012.

ARH MIHAIL: Eu mă aflu (destul de des) pe tărâmul uman, al planetei Pământ. Aduc iubire și pace tuturor. Este o iubire sacră din care toți sunt invitați să facă parte.
Nu fi dezamăgit și descurajat, prietene, de modul în care se desfășoară aventura umană! Este adevărat că situația se schimbă frecvent în mai bine sau mai puțin bine, dar, pe fond, lucrurile înaintează. Vă asigur că totul se desfășoară conform Planului Divin, pentru sistemul vostru planetar și pentru universul din care faceți parte. Ridicarea vibrației acestei planete este, ca să zicem așa, în grafic. Desigur, era de înțeles și de anticipat că pentru mulți aceasta înseamnă punerea de acord a evoluției lor personale cu ascensiunea planetei.

Unele dintre manifestările care au loc produc mare îngrijorare celor care se tem pentru viața lor dar, mai ales, pentru avuția lor ce nu pare a mai fi în deplină siguranță.
Cei care sunt preocupați de creșterea nivelului lor de vibrație, de evoluția lor spirituală, nu se simt amenințați deși și ei trăiesc în mijlocul acelorași evenimente. Simțurile lor, inima și sufletul lor înțeleg că se produce ceva absolut necesar și că fiecare zi aduce noi dovezi ale înaintării pe cale.

S: Doamne, știu că înainte de a-ți pune întrebările care mă frământă, tu le cunoști deja. Așa este?

ARH MIHAIL : Ei bine, să zicem că sunt…. foarte aproape.
Vreau ca această comunicare să fie în ambele sensuri, să fie deci, o conversație. Nu vreau ca voi să ascultați doar ceea ce am să vă comunic eu.

S: Bine.

ARH MIHAIL: Deci, putem începe.

S: Am, desigur, de pus unele întrebări. Aș vrea să ne spui ce s-a petrecut pe 21 iunie, dacă este posibil.

ARH MIHAIL: A fost vorba despre frică. Permite-mi să dezvolt subiectul. Eu nu mă refer la omul instruit, omul avizat spiritual, ci la omul de pe stradă care habar nu are ce se întâmplă dincolo de ceea ce se poate vedea și pipăi. Evenimentul care trebuia să se producă pe 21 iunie 2011 a fost amânat deoarece nu exista garanția că apariția reprezentanților unor civilizații extraterestre nu ar fi creat panică și teamă în rândul marii majorități a populației.
Noi am cerut conducătorilor unor țări mai influente, printre care SUA, Franța, China, și chiar Israelului permisiunea de a debarca pe planetă astfel încât să dovedim existența indubitabilă a altor civilizații în univers. Această apariție ar fi constituit un mare imbold în trezirea celor mai mulți dintre pământeni care nu cred în această realitate universală. Efectul ar fost puternic pe mai multe planuri: militar, politic, social, economoc, religios și s-ar fi soldat cu o creștere exponențială a vibrației, la nivel individual și colectiv. Suntem siguri că manifestări caracteristice umanității de pe planeta voastră, cum ar fi minciuna, lăcomia, dorința de îmbogățire materială, ura și răzbunarea, ar fi primit o lovitură extrem de puternică.

S: Evident .

ARH MIHAIL: Dar când analiștii economici au început cu adevărat să se gândească la modul în care această schimbare s-ar fi produs în realitate, au considerat că impactul asupra societății și economiei mondiale ar fi fost extrem de puternic, imposibil ca efectele să mai poată fi ținute sub control.
În plus, se punea și problema forțelor militare care ar fi trebuit, după părerea lor, să fie puse în dispozitiv pentru a asigura ordinea și legalitatea, inclusiv, asigurarea protecției participanților împotriva celor care nu vedeau cu ochi buni acest contact. Ceea ce ei nu vad, dar ce au înțeles vizionarii, grupul de bază, era destul de clar asupra impactului pe care l-ar fi avut această întâlnire. Înțelegem că este o perioadă a schimbărilor majore în economia mondială, ceea ce induce o mare volatilitate a evenimentelor, dar contactul care ar fi trebuit să aibă loc nu ar fi agravat situația, ba dimpotrivă, ar fi clarificat mult lucrurile. Esența problemei s-a redus însă la frica de necunoscut. Au fost perioade foarte favorabile pentru ca evenimentul să se producă, dar ele au fost ratate din cauza faptului că nu ne vom permite niciodată să încălcăm liberul arbitru al cuiva. Acum, tu îmi vei spune: dar, Doamne, dacă spui că mai trebuie încă așteptat, asta se poate amâna la nesfârșit. Iar eu îți voi răspunde, fratele meu, că această situație nu se va prelungi prea mult timp. Aș face o comparație plastică asupra acestei situații. Să zicem că la o piscină, un tânăr urcă pentru a sări, pentru prima oară, de la trambuluină. La început îi va fi teamă, poate va mai aștepta câteva momente să-și facă curaj, poate chiar va ceda rândul altcuiva. Până la urmă însă, va prinde curaj și va face saltul, căci doar nu va aștepta pe platformă până când apa va îngheța.

S: Trebuie să ințelegi că prea de multe ori a fost amânat acest eveniment, încât lumea începe să creadă că nu se va mai produce. În plus, apar și unele îndoieli asupra a ceea ce urmează să aibă loc pe 21 dec 2012. Unii spun că se amână pentru 2013, 2015 sau 2030 etc. Data de 21 decembrie 2012 rămâne valabilă sau nu?

ARH MIHAIL: Da, rămâne. Nu ne face prea mare plăcere să ne jucăm cu datele. Trebuie să se întâmple inevitabilul, că doar nu vom aștepta …..’’să înghețe apa în piscină’’! Jocul acesta cu datele îi cam deranjează pe unii, iar pe alții a început să-i distreze, nu?

S: Cred ca da, da. Chiar și un supărat o poate da pe glumă.

ARH MIHAIL : Da, este adevărat. Pariurile sunt la modă în sport și în politică. În fond este vorba de o lipsă de credință, de încredere, nu numai în ceea ce privește o anume problemă, dar și în sinele lor sacru din interior. În această perioadă totul iese la suprafață, nimic nu rămâne îngropat în adâncurile ființei. Cei care nu cred că se va întâmpla niciodată sau prea curând nu trebuie condamnați, ci priviți cu înțelegere și compasiune. Ar trebui însă se se știe că întregul Univers se poate schimba într-o milisecundă, dacă este nevoie.

S: Schimbarea pe care o așteptăm s-ar putea produce chiar înainte de 21 dec 2012?

ARH MIHAIL: Da, este corect. Noi nu obișnuim să creăm lumii voastre false așteptări. Ar fi contrar Legii Universale și contrar Principiilor Iubirii. Datele la care s-a făcut cunoscut un anume eveniment nu au trecut fără să se întâmple ceva, chiar dacă, pentru majoritatea dintre voi, nu a fost ceva palpabil, care să poată fi recunoscut de simțuri. Cei care meditează și desfășoară activități spirituale menite să le ușureze înaintarea și să le crească frecvența de vibrație nu cred că se vor supăra dacă evenimentele așteptate s-ar produce mai devreme, în septembrie 2012, să zicem!
S: Evident că nu. Totuși, va fi o schimbare care se va produce în timp, gradual sau instantaneu?

ARH MIHAIL: Este deja în curs de desfășurare.

S: Da?

ARH MIHAIL: Dar cum știi când are loc? Există un moment când ușa începe să se deschidă, dar trezirea este treptată. Cei care sunt atenți pot sesiza modificări în mentalul colectiv și individual, în planul emoțional și cel fizic. Dar există un moment anume când acesta se fixează. Acea scurtă perioadă poate dura aproximativ 20-24, 26 de ore.

S: Cum ai descrie, Doamne, acel moment? Va fi o deschidere a unui portal sau o schimbare de vibratie, sau ...? Cam cum s-ar putea exprima în cuvinte?

ARH MIHAIL: Va fi o schimbare în vibrația colectivă pe întregul Pământ. O vibrație diferită. Deci, nu este vorba de a trece printr-un portal.

S: OK.

ARH MIHAIL: Voi ați trecut până acum prin multe portaluri care v-au schimbat mentalitatea, felul de a gândi, atitudinea față de lume și de univers, nivelul de conștiință etc, totul întâmplându-se în timp și în anumite doze proprii fiecărei ființe.

S: Corect.

ARH MIHAIL: Unii oameni au trecut prin ele cu multă nerăbdare. Cu siguranță, și planeta voastră a trecut prin ele. Dar va exista un moment care vi se va părea a fi de durata unei zile sau cam așa ceva. În momentul acela se va produce o amplă armonizare la nivel de umanitate și de planetă.

S: Și ne vom trezi unii în 3D sau 4D, iar alții în 5D sau mai sus?

ARH MIHAIL: Da, unul din lucrurile pe care le auzim foarte des este ”voi mai avea un corp?” Vom mai putea face ceea ce facem acum în corp fizic? Pământul va dispărea? Prietenii mei vor disparea? Și câinele meu va dispărea? Cel mai probabil, câinele va rămâne!

S: Câinele va avea o viață fericită!
Mai există întrebări legate de cele trei zile de întuneric... etc. Oamenii sunt dornici să afle ce se va întâmpla, ce-i așteaptă. Primesc un alt corp fizic, vor merge în alt loc? Cum se va întâmpla: lăsăm Pământul 3D în spate și ajungem într-un Pământ 5D? Ei nu știu la ce să se aștepte.

ARH MIHAIL: Nu, nu. Ganditi-va ca la o clipire! Ai clipit și când ai deschis ochii, camera pare mai luminosă dintr-o dată! Acest lucru se întâmplă tot timpul în meditațiile voastre. Este ca o clipire. Pământul a făcut deja cea mai mare parte a tranziției. Și o mare parte din modificările Pământului la care sunteți și voi martori, ajută sufletele colective, oamenii să-și facă transformările necesare. Aceasta durează mai mult decât o clipire. Este posibil să aveți o experiență în plan fizic - pentru că face parte din bucuria de a fi pe acest Pământ - dacă veți alege astfel. Este o schimbare de potențial impusă de alegerile voastre. Va fi ca un mecanism de sortare și curățare. Ceea ce va fi de aruncat va fi aruncat, ceea ce va fi de curățat și scos la lumină, se va face. Se va curăța orice urmă de frică, de egoism, de suspiciune și de întuneric. In acel moment, momentul pe care-l așteptăm, va exista o ALEGERE. Vrei – și asta se va putea întâmpla instantaneu – să asculți îndemnurile inimii, ale dragostei? Alegi o frecvență de vibrație mai înaltă?
Dacă ai raspuns cu tot sufletul că DA, vrei, un val de energie divina îți va cuprinde ființa. Celor care nu vor alege această cale, li se va respecta dorința. Nu va însemna că au făcut o alegere proastă, ci doar că au optat pentru o altă cale, care speram ca totusi ii va conduce, până la urmă, tot acolo; dar mai târziu, după ce își vor termina programul pe care și l-au ales. Ei vor pleca, dar aceasta nu trebuie să provoace nimănui tristețe. Poate un pic de nostalgie din partea prietenilor care nu-i vor însoți. Ei vor înțelege, la nivel de suflet, că nu au cum să mai rămână, din moment ce frecvența lor de vibrație nu va mai fi în rezonanță cu cea a planetei.

S: Ce se va întâmpla cu acest Pământ, Pământul 3D? Nu va mai exista? Asta vrei să spui, Doamne?

ARH MIHAIL: Da, asta este ceea ce vreau să spun. Intelege: Pământul 3D nu va mai exista! In acel moment, fiecare va avea de făcut o alegere. Calea va fi aleasă instantaneu, în conformitate cu dorința inimii și nivelului de evoluție la care a ajuns ființa. Cine nu dorește să-și stabilizeze ființa la o vibrație înaltă, o poate face. Cine a ales vibrația înaltă, va fi inundat de o energie divina de o anumită calitate și frecvență, așa cum am mai spus. Toți vor fi invitați să o facă, dar nimeni nu va fi obligat și nu va fi certat dacă va alege să-și păstreze vechia vibrație, vechiul statut de ființă trăitoare în 3D.

S: Și după acel moment?

ARH MIHAIL: Mai puteți avea experiențe proprii planului 3D, dar în care nu se vor mai regăsi unele caracteristici pe care le cunoșteați.

S: Ce anume va cuprinde acest nou mod de existență?

ARH MIHAIL: Va fi tot o realitate fizica, inclusiv cu dragoste si întruchiparea fizică a bucuriei, dar un model de experiență incredibilă, de o mare diversitate, de interconectare cu alte planuri, plina de iubire, de comuniune. Se va restaura acea stare paradisiaca ce a fost aleasă pentru voi de la început, dar de care v-ați îndepărtat în timp.

S: Se poate vorbi la acest moment de existența Pământului în cea de a cincea dimensiune?

ARH MIHAIL: Da, corect.

S: Cei care nu vor alege ascensiunea în dimensiunile următoare, vor putea rămâne pe un eventual Pământ 3D sau vor merge în altă locație?

ARH MIHAIL: Ei se vor regăsi în altă parte.

S: Acolo unde vor merge, își vor păstra starea în care-i va găsi acel moment al alegerii?

ARH MIHAIL: Ei vor părăsi Pământul prin moartea corpului fizic, se vor întoarce acasa, urmând a se reîncarna.

S: Se vor regăsi în planul astral?

ARH MIHAIL: Da. Ei vor fi asistați și consiliați în stabilirea locului unde vor renaște în corp fizic.

S: Și actualul nostru Pământ 3D nu va mai exista?

ARH MIHAIL: Oh, nu; el va mai exista, dar în planul 5D.

S: Bine. Pământul va exista în forma în care se află acum?

ARH MIHAIL: Nu, va exista așa cum există acum [dar în 5D], însă în perfecțiunea lui divină. Pe el vă veți putea demonstra creativitatea.

S: Da.

ARH MIHAIL: Mulți vor face modificari, prietenul meu.

S: Voi fi fericit să am posibilitatea de a aduce unele modificări.

ARH MIHAIL: Asta va fi diferența: abilitatea de a crea și a co-crea, cu dragoste. Este utilizarea activă a energiei pentru a pune în practică idei creative.

S: Lasă-mă să văd dacă am înțeles corect lucrurile. Oamenii care vor spune DA vor merge in (paradisul) 5D, iar oamenii care vor spune NU vor merge în planul astral. Va exista acolo o viață asemănătoare cu ceea ce vor fi lăsat pe Pământ (în sens 3D)?

ARH MIHAIL: Da, dar în sens 5D. (Nota C.M.: Până la reîncarnare)

S: Și cine ar fi sau ce ar fi aceștia?

ARH MIHAIL: Ar fi cei care sunt în a cincea dimensiune, dar care doresc să și experimenteze în plan fizic.

S: Mă tem că nu te înțeleg corect. Nu vorbim despre experiențe fizice în planul 5D?

ARH MIHAIL: Ba da, și asta va fi pe Pământul ajuns în 5D.

S: Oh, cred că sunt un pic confuz. Eu vorbesc despre două lucruri diferite. Unul dintre ele este Pamântul 3D, iar celălalt este Pământul 5D.

ARH MIHAIL: Pamantul 3D a făcut deja schimbarea de cosmetizare. El nu va mai fi acolo.

S: ?!

ARH MIHAIL: Este similar cu o reîntrupare a ființei umane venită din 3D și reâncarnată în 5D. Saltul vostru va fi simultan (al planetei și al ființei umane).

S: Bine. Și ce lăsăm în 3D?

ARH MIHAIL: Nimic, căci totul, absolut totul se va transmuta.

S: Ahhh. Bine.

ARH MIHAIL: Imi pare rău! Nu am fost destul de clar.

S: Deci, nu va mai exista nici un Pământ 3D după această dată?

ARH MIHAIL: Asta este; corect.

S: Oh, până acum eu nu am înțeles așa.

ARH MIHAIL: Pământul, Gaia nu vrea să aibă un duplicat pe care să mai existe energii ale dimensiunii a 3-a.

S: Aha! Spre deosebire de Venus, spre exemplu? (Nota lui Steve: În mesajul lui Ker-on, de pe Venus, acesta spunea: "Eu vin de pe planeta Venus, asociată de voi cu energia iubirii, pe care, totuși, știința voastră o vede ca pe o planetă ostilă vieții dar care, în realitate, este extrem de frumoasă, etalându-și cu eleganță orașele sale de cristal. Voi priviți celelalte planete și considerați că viața nu ar putea exista pe ele, deși mulți parametri sunt asemănători cu cei ai Pământului, în unele privințe aceștea fiind chiar superiori". Din articolul "Ker-On de pe Venus, 22 octombrie 2008")

ARH MIHAIL: Da, a existat acolo o diviziune, dar Pământul a făcut o alegere diferită.

S: Da, încerc să diger această informație care, pentru mine, este o noutate. Deci, nu va mai fi un Pământ 3D. Oamenii care vor spune NU vor merge în astral, iar oamenii care vor spune DA își vor continua existența pe Pământul binecuvantat si înălțat în 5D.

ARH MIHAIL: Asta este corect.

S: M-am lamurit acum! Mulțumesc!

ARH MIHAIL: Veți merge împreună, "la pachet", prietenul meu (Râde).

S: Da, într-adevăr.

Vor exista cele trei zile de întuneric (despre care se vorbeste in Biblie, la Apocalipsa) sau nu?

ARH MIHAIL: DA, va fi o perioadă de întuneric. Este foarte puțin probabil să dureze trei zile. (Timpul s-a scurtat…) Eu apreciez că va fi vorba de circa 20 de ore, deci, cam o zi de-a voastră.
S: Și ce vom face în cele 20 de ore?

ARH MIHAIL: Ei bine, o mare parte dintre voi vor dormi, alții (cei initiati si intuitivii) vor fi conștienți și vor primi indicații pe care le vor auzi (telepatic) în inima lor. Este recomandat ca lumea să nu se panicheze și să aibă deplină încredere în proces și în ghizii spirituali comunicatori.

S: Corect. Bine. O indicație foarte utilă. Cred că este pentru prima oară când încep să înțeleg și să apreciez ceea ce se va întampla la acel moment.
Acum, permiteți-mi să vă mai pun câteva întrebări.
În unele comunicări (pe care le face SaLuSa) s-a zis că anumite termene au fost fixate de cea mai înaltă autoritate Divină. Eu poate nu înțeleg conceptul de termen divin, totusi, gândesc că, odată ce acel termen a fost fixat, la momentul acela galacticii vor prelua ferm hotărârea și vor face ceea ce s-a prevăzut. Am impresia că unele termene au fost depășite și nu s-a întâmplat nimic.

ARH MIHAIL : Da, observația este pertinentă. Aici este vorba de înțelegerea termenilor în care se face comunicarea. Este o problemă de limbaj, ca să zic așa. Atunci când se vorbește de "termene", se implică și posibilitatea trasării unei linii pe nisip (e probabil, are potențialitate de înfăptuire, dar poate suferi mici decalaje). Orice condiție energetică neîndeplinită schimbă momentul. Dar există o anumită marjă de înfăptuire care le este permisă.
Unul dintre lucrurile pe care le veți observa, va fi intensitatea energiei cu care va fi inundată planeta voastră și fiecare ființă umană (chiar și cei încă netreziți) în acea scurtă perioadă.

Absolut toată lumea va simți acest lucru, si mulți vor percepe o mare nevoie de a se hrăni energetic (cu Prana, Lumina Solara Divina). Ei vor simți cu intensitate vibrațiile Divine care le vor fi trimise și care le vor pătrunde ființa ajunsă în rezonanță cu acele energii. Mulți vor simți nevoia de a se îndrepta către anumite locații, unde se vor forma grupuri de oameni spirituali cu vibrații și nivel de conștiintă asemănătoare.

S: Bine. Deci, atunci ar fi corect să spunem că sarcina a fost preluată de galactici de la ierarhia divină și aceștia urmăresc momentul favorabil pentru a trece la acțiune, în anumite limite de timp și cu mare prudență.

ARH MIHAIL : Discreție.
S: Discernământ în ceea ce urmează să facă în continuare. Este corect?

ARH MIHAIL: Așa este corect. Mulți vor să vă ajute și aceasta ne impune acceptarea unei anumite flexibilități suplimentare în rezolvarea acestui program. Dorința noastră este ca evenimentele care se produc și vor avea loc în mod mai accelerat să se desfășoare cât mai pașnic, în liniște și cu deplină înțelegere. Mă vei înțelege și mai bine dacă-ți amintesc că eu sunt Războinicul Păcii.

S : Bine, asta e foarte clar. Vreau să vă pun o întrebare foarte rapid.
Pentru unii oameni, schimbarea va fi un șoc deoarece ei vor trebui să renunțe la unele plăceri și distracții, cum ar fi fumatul și drogurile ușoare (marijuana).
ARH MIHAIL: Înțeleg. Ceea ce fac ei și cu ceea ce se confruntă vine din egoul lor fals. Aici este o chestiune de iubire de sine, de puterea pierdută de a se iubi pe ei înșiși. Și în cazul lor, inima va prelua conducerea și ei vor renunța singuri la asemenea vicii, dacă și-au pus în program să evolueze si ascensioneze. Pregătirea ascensiunii se face nu numai la nivelul planetei, ci și în interiorul fiecăruia dintre voi. (E necesara purificarea fizica si energetica, asceza constructiva, studiul spiritual, initierea si mai ales DEVOTIUNEA, altruismul. Altfel nu exista evolutie, Mantuire, salvare!) Cine înțelege aceasta, dar refuză Calea Luminii, are dreptul să aleagă alta, fără a i se impune ceva anume.

Dumnezeu este Iubire si respecta liberul arbitru al oamenilor.

sursa: mesaj primit pe e-mail. http://spirituletern.blogspot.com/2011/08/un-dialog-intre-arhanmihail-si-steve.html

_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
comunicare făcută de Arhanghelul Mihail
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Diverse :: NOUTATI - Fisiere-
Mergi direct la: