Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos
 
AcasaAcasa  FAQFAQ  CautareCautare  MembriMembri  GrupuriGrupuri  InregistrareInregistrare  Conectare  

Distribuiți | 
 

 mesaj de la Zamolxe pt Romani

In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
MIH

Numarul mesajelor : 402
Location : Romania
Data de inscriere : 10/09/2008

MesajSubiect: mesaj de la Zamolxe pt Romani   Mar Dec 06, 2011 1:19 pm

Zamolxe
- prin Mihaela Palade –
MESAJ IMPORTANT PENTRU ROMÂNII DE PRETUTINDENI„Eu sunt Zamolxe și în acest moment sunt cu voi și pentru voi, un ghid. Mă refer la Lumina care sosește pe Pământ și pe care eu doresc să o încorporați CONȘTIENT și, din acest punct de vedere eu voi fi un ghid, pentru că această Lumină este foarte importantă pentru acest ținut pe care voi îl numiți România.
Voi, din această țară, aveți un rol important, preponderent pentru evoluția acestei țări, din punct de vedere spiritual. Această țară are granițe mai mari decât azi și de aceea eu voi vorbi despre acest loc, ca despre un ținut cu suprafață mult mai mare.
Voi, românii, ați extins acest ținut pe toată planeta, ducând energia acestor locuri și vă întoarceți cu alte energii, schimbând mobilitatea acestor energii. Voi sunteți un curent continuu care circulă către toate zările și reveniți mereu la matcă.
Peste tot în acest ținut sunt locuri cu importanța lor. Cel mai mult contează însă Spațiul Sacru din inimile voastre. Acest Spațiu Sacru, îl umpleți cu energiile care sosesc acum. Eu voi fi acest ghid, pentru această Lumină care sosește și vă voi îndruma ca în inimă, să primiți aceste Lumini multiple.
Această Lumină, are mai multe roluri în corpul vostru pentru că este Lumina ce declanșează codurile din voi – după cum știți aveți în interiorul vostru ADN-ul cu mulțimi de coduri – iar prin absobția Luminii, ați primit alte coduri. Aceste coduri primite așteaptă această Lumină ce sosește acum, pentru a le declanșa.
Codurile și Lumina când se întâlnesc, vor deschide în voi spații nebănuite, latente în ființa voastră, care vor face din voi, acei REPREZENTANȚI, sau OȘTENI AI LUMINII, cu rolul vostru însemnat în acest ținut.
În momentul în care voi SUNTEȚI UMPLUȚI CU ACEASTĂ LUMINĂ, se fac conexiunile la rețelele voastre interioare și vă conectați la rețelele acestor locuri, la rețelele din munți, ape, la toate rețelele acestui relief în interiorul căruia trăiți.
Nimic nu a fost la întâmplare în aceste locuri; nici apele care curg, nici direcția lor, nici orientarea munților: totul are un sens, un scop, un înțeles și la aceste rețele voi vă conectați acum.
Prin aceste rețele, voi reveniți, de fapt, la o rețea străbună prin care voi aveați conexiuni cu Natura, cu animalele, cu toate entitățile elementale. Aceste rețele activându-se, voi, reveniți la a fi acei oameni care stiați și puteați să comunicați cu acele ființe, prin aceste rețele.
DECI, REȚEAUA VOASTRĂ DE COMUNICARE SE REDESCHIDE ȘI ACEASTA O VEȚI SIMȚI ÎN SPAȚIUL SACRU AL INIMII VOASTRE!
Din ACEST moment - în care deja îmi acordați atenție - voi sunteți deschiși la această Lumină și CONEXIUNILE ÎNCEP SĂ SE PRODUCĂ.
Doresc să vă precizez că ceea ce este în interiorul vostru nu are de a face cu numărul de cursuri absolvite, cu numărul de cărți citite, sau cu alte informații din exteriorul vostru. Ceea ce este în interiorul vostru, VOI O SĂ VĂ AMINTIȚI prin ACȚIUNEA LUMINII (să nu așteptați cine știe ce informații matematice, ci prin bunul simt, prin intuiția voastră, voi veți proceda ca atare).
Când totul e conectat la o rețea de Iubire, când în inima voastră este IUBIREA care se afișează, atunci tot ce faceți, faceți în spiritul acestei iubiri. Voi, practic, conectați Luminile, voi răspundeți Luminii voastre interioare: VEȚI ȘTI - PE MOMENT- unde să fiți, ce să spuneți și ce anume să faceți.
În acest spațiu, în care voi existați, sunteți aidoma unor CITADELE, care se comportă ca oameni: lumina voastră se va răspândi exact în locul unde sunteți și pentru că acest ținut se dezvoltă din punct de vedere spiritual, voi sunteți și PROFESORI și PREOȚI și ÎNDRUMĂTORI, pentru ceilalți.
Eu, azi, am conturat acest aspect ca voi să stiți că ÎN ACEST AN ÎNCEPEȚI SĂ PRIMIȚI ACEASTĂ LUMINĂ: LĂSAȚI ACEASTĂ LUMINĂ SĂ VĂ UMPLE, SĂ CURGĂ ÎN VOI, VOI DOAR CONȘTIENTIZÂND CĂ O PRIMIȚI ȘI CĂ VĂ CONECTAȚI CU REȚELELE ACESTOR LOCURI!
Totul pentru voi este foarte simplu, contează doar deschiderea pe care o faceți ca să primiți această Lumină (această deschidere înseamnă: că aveți încredere în voi și că sunteți capabili să primiți Lumina și să stați în Iubire). Este un moment care conduce spre alte momente pentru voi, pentru acest ținut și implicit pentru planeta Pământ.
Iată de ce accentuez acum rolul oamenilor născuți în acest ținut: Voi, în interiorul vostru, în ADN, conțineți un spațiu, pe care eu îl numesc "GRĂUNCIOARE DE AUR". Acest aur fin - la care voi urmează să ajungeți - este un AUR COSMIC, deosebit de pur, necunoscut pe planetă. Aceste grăuncioare de aur fin, la momentul potrivit, vă vor face să fiți capabili să rezonați cu anumite zone din acest ținut.
Până atunci, permiteți accesul Luminii, aveți răbdare cu voi înșivă și rămâneți în STAREA DE IUBIRE, cât puteți voi de mult. Această stare de Iubire VĂ VA ACTIVA ADN-UL, VA FAVORIZA DESCHIDEREA CELULELOR ȘI VA FAVORIZA ACTIVAREA ACESTOR GRANULE DE AUR.
Nu este necesar să grăbiți ceva: permiteți o evoluție normală.
Doresc să conștientizați cât puteți de mult rolul ce-l aveți: SĂ FIȚI LA MOMENTUL RESPECTIV ÎN MOMENTUL PREZENT ȘI SĂ FIȚI ÎN STAREA DE IUBIRE ȘI DE CONȘTIENTIZARE A CEEA CE VOI SUNTEȚI!
În simplitatea vieții, a frumuseții vieții, această conștientizare a rolului vostru în viața oamenilor și a planetei, este cel mai măreț fapt, cel mai important. Păstrați această conștientizare. FĂRĂ EGO ȘI AROGANȚA, în frumusețea adevărului vostru și în măreția voastră: Este sâmburele cel mai frumos și sâmburele de unde va înflori aspectul de DIVIN, de Spiritual, de VIAȚĂ pe acest ținut. Prin această conștientizare, voi oferiți vieții adevărul complex și frumusețe în simplitatea vieții.
LĂSAȚI ACESTE ENERGII PE CARE EU LE-AM ADUS PRIN CUVINTE, SĂ CURGĂ, SĂ PICURE ÎN VOI, CA VOI SĂ ÎNȚELEGEȚI ACESTE ADEVĂRURI: SUNT ADEVĂRURI UNIVERSALE, ADEVĂRURI DIVINE, ÎN CARE VOI VEȚI SIMȚI VIAȚA CARE PULSEAZĂ CU TOT CE ESTE MAI SUBLIM ÎN EA.
Vă îmbrățișez pe toți,
Zamolxe”

_________________
"Eu spre aceasta M-am nascut si pentru aceasta am revenit in lume: ca sa dau marturie pentru Adevar. Oricine este din Adevar asculta glasul Meu. Oricine va marturisi pentru Mine inaintea oamenilor, marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri. Iar de cel ce se va lepada de Mine inaintea oamenilor, si Eu Ma voi lepada de el inaintea Tatalui Meu, Care este in Ceruri.
(M-am citat din Noul Testament, Ioan, cap 18, vers 37
si Matei, cap 10, vers 32, 33).
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://www.messia.ro
 
mesaj de la Zamolxe pt Romani
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Diverse :: NOUTATI - Fisiere-
Mergi direct la: