DRAGA PRIETENE, DUSMAN,
CITITORULE
Ciao,
Sunt Flori.
Inainte de orice, doresc sa-i multumesc lui DUMNEZEU pentru MAICA DOMNULUI ce l-a nascut pe EL,pe fiul cel iubit sa ne ocroteasca.
DOAMNE IISUSE HRISTOASE , iti sunt recunoscatoare ca m-ai iertat si te rog sa fi cu noi in vecii vecilor, amin !
De mult doream sa-ti scriu iar acum, bine ca am reusit cu Slava Domnului.
MULTUMESC !
INTALNIREA CU MESSIA
Totul a inceput in toamna lui 2008, cand l-am vazut pe H. la TV. A fost foarte scurt, nici nu a prea fost lasat sa vorbeasca , poate nici nu trebuia …nu avea cu cine …
A mai trecut o perioada , acasa fiind cu familia, am fost indrumata sa vin sa ma uit la TV, de aceasta data la o alta televiziune, in direct cu Claudiu Neagoe . Aceeasi ochi, luminosi , vocea calda, mi-a tresarit inima. Am ascultat ce spunea. NU POTI SA TRECI CU VEDEREA ( numai daca esti bolnav, insanatoseste-te, esti sanatos)Am intrat pe adresa si chiar in timpul emisiunii am sunat pe unul din telefoane . Mi-a raspuns d-na S., doream din tot sufletul sa-l vad pe EL , sa-i citesc cartea “ Autobiografie “. Zis si facut… totul s-a petrecut f. repede. L-am intalnit, i-am vorbit inainte si la telefon, ca nu gaseam libraria de care imi spunea ca este undeva in Unirii. Am avut … nu stiu ce reactie atunci….
cum, eu sa vorbesc cu IIsus Hristos, imi este dat sa mi se intample asta (CU TOATE CA-MI DOREAM ). Ce sa fac, cum sa ma adresez, cum ne vom cunoaste ( nu-mi cunostea infatisarea ) , ce sa spun mai intai...m-am rugat , m-am linistit… L-am vazut pe EL , pe DOMNUL MEU...
il stiam de la TV. M-a privit o clipa, m-a scanat si mi-a spus pe nume , FLORI. As putea sa mai spun mult, dar vreau sa ajung la ce-i mai important. Am inceput cursurile . In tot acest timp am simtit o pace sufleasca ce n-o mai aveam demult. Au urmat fiecare pas din paginile scrise pentru noi, cursantii. Dupa ce am terminat primul
“ Relaxare,rugaciune, concentrare si meditatie “ Am plans, am ras, am petrecut clipe de neuitat. Ma simt minunat, gratie DIVINITATII .
Iti multumesc pentru timpul acordat, te mai astept, vor urma multe” intamplari “.