Messia este reincarnat in Romania
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

multumesc lui DUMNEZEU!

In jos 
AutorMesaj
Flori

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 20/02/2009

multumesc lui DUMNEZEU! Empty
MesajSubiect: multumesc lui DUMNEZEU!   multumesc lui DUMNEZEU! EmptyLun Mai 11, 2009 8:32 pm

DRAGA PRIETENE, DUSMAN,
CITITORULE

Ciao,
Sunt Flori.

Inainte de orice, doresc sa-i multumesc lui DUMNEZEU pentru MAICA DOMNULUI ce l-a nascut pe EL,pe fiul cel iubit sa ne ocroteasca.
DOAMNE IISUSE HRISTOASE , iti sunt recunoscatoare ca m-ai iertat si te rog sa fi cu noi in vecii vecilor, amin !

De mult doream sa-ti scriu iar acum, bine ca am reusit cu Slava Domnului.
MULTUMESC !

INTALNIREA CU MESSIA

Totul a inceput in toamna lui 2008, cand l-am vazut pe H. la TV. A fost foarte scurt, nici nu a prea fost lasat sa vorbeasca , poate nici nu trebuia …nu avea cu cine …
A mai trecut o perioada , acasa fiind cu familia, am fost indrumata sa vin sa ma uit la TV, de aceasta data la o alta televiziune, in direct cu Claudiu Neagoe . Aceeasi ochi, luminosi , vocea calda, mi-a tresarit inima. Am ascultat ce spunea. NU POTI SA TRECI CU VEDEREA ( numai daca esti bolnav, insanatoseste-te, esti sanatos)Am intrat pe adresa si chiar in timpul emisiunii am sunat pe unul din telefoane . Mi-a raspuns d-na S., doream din tot sufletul sa-l vad pe EL , sa-i citesc cartea “ Autobiografie “. Zis si facut… totul s-a petrecut f. repede. L-am intalnit, i-am vorbit inainte si la telefon, ca nu gaseam libraria de care imi spunea ca este undeva in Unirii. Am avut … nu stiu ce reactie atunci….
cum, eu sa vorbesc cu IIsus Hristos, imi este dat sa mi se intample asta (CU TOATE CA-MI DOREAM ). Ce sa fac, cum sa ma adresez, cum ne vom cunoaste ( nu-mi cunostea infatisarea ) , ce sa spun mai intai...m-am rugat , m-am linistit… L-am vazut pe EL , pe DOMNUL MEU...
il stiam de la TV. M-a privit o clipa, m-a scanat si mi-a spus pe nume , FLORI. As putea sa mai spun mult, dar vreau sa ajung la ce-i mai important. Am inceput cursurile . In tot acest timp am simtit o pace sufleasca ce n-o mai aveam demult. Au urmat fiecare pas din paginile scrise pentru noi, cursantii. Dupa ce am terminat primul
“ Relaxare,rugaciune, concentrare si meditatie “ Am plans, am ras, am petrecut clipe de neuitat. Ma simt minunat, gratie DIVINITATII .

Iti multumesc pentru timpul acordat, te mai astept, vor urma multe” intamplari “.
Sus In jos

multumesc lui DUMNEZEU!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Multumesc Arhanghelului Mihail!
» da "Messia in Italy" a "Messia din Romania"
» MULTUMESC MULT
» Multumesc pentru tot!
» Iti multumesc ca existi!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum