Ciao,
Sunt Flori Ratoi (cas. in Bucuresti, nasc. in Maramures)
1.
Ma bucur f. mult ca ai ales sa ne vorbesti despre spiritualitate, de fapt, despre orice, numai sa te auzim, sa te vedem.
Astept cu drag vorbele Tale, sa Te urmam in continuare, peste tot esti cu mine.
La cursurile incepute anul acesta, te-am intalnit - multumesc Lui Dumnezeu, Maicii Domnului- am invatat tainele relaxarii,a trairii in armonie( dar mai e de lucru, totul e sa-ti fie dat , MULTUMESC); am simtit dintotdeauna ca e nevoie sa ajut oamenii(exp.: batranii imi cer sa-i traversez strada, PE MINE, nu pe altii de pe strada, ma intreaba unde este … cutare loc... si le spun, etc...). Dar acum, mai mult decat oricand STIU CA POT, DORESC CU ADEVARAT SA DARUIESTI DEZINTERESAT. DARUIESTE SI TU, PRIETENE, CA SA POTI PRIMI...! TREBUIE DOAR SA DORESTI, SA EXERSEZI. E ca si la matematica, exersezi-esti mai bun...
Ma umplu de lumina, iubire , pace, atunci cand sunt cu Tine, Iisuse, Domnul meu; sunt alt om numai cand ma gandesc la LA CAT POTI DUCE DACA CERI AJUTOR SI-TI ESTE DAT SA-L PRIMESTI .Sunt clipe- multe , din fericire, printre care si aceasta – in care nu-mi doream sa nu se termine cursul, sau sa vina altul, repede,acum, sa pot visa cu ochii deschisi, sa plang, sa rad in acelasi timp. Sunt experiente pe care nu le poti avea daca NU-TI TRAIESTI CLIPA . FII CU INIMA DESCHISA .CREDE SI ESTI SALVAT. URMEAZA-TI INIMA, INTUITIA, PRIETENE, APRINDE-TI FLACARA SPERANTEI .
Urmeaza calea adevarului, draga prietene, impartaseste zambete, spune vorbe de DUH, canta cantece de lauda traind astfel clipe de neuitat pe care ni le daruiesti TU , DOAMNE, HRISTOS CEL IN TRUP SI IN SUFLET , si-ti multumim .
Este suficient sa gandesti cu inima, ca sa poti realiza imposibilul si deja s-a realizat, sa fi sanatos-vindecat , atunci cand te-ai lovit putin.Sa te ridici , atunci cand cazi. Sa razi, cand sufletul iti plange sau sa plangi , cand esti bucuros. NU UITA, PRIETENE, CAT DE MULT VALOREZI. FII INVINGATOR !
Draga Mihail I. H.,
Doamne Messia Iisus Hristos,
Suflet drag si scump,
FII BINECUVANTAT SI SA NE BINECUVINTEZI SI PE NOI SPRE MANTUIREA SUFLETELOR ! MULTUMIM, AMIN !
2.
Am fost in week-end-ul acesta, impreuna cu H -” Domnul meu “, cu alti cursanti, acum prieteni, intr-un cuvant cu FAMILIA, intr-o excursie de neuitat, in Delta.
Multumesc LUI, familiei, prietenilor, ingerilor... a fost minunat .
Am vizitat acvariul nou din Tulcea unde la subsol sunt pesti -si nu numai- de toate culorile, curcubee peste tot, rechini mici; apoi am calatorit cu vaporul 4 ore pe Dunare, valuri frumoase-dorite, super fain, senzatie tare sa fi asezat pe scaun, in vapor, si te uiti in stanga si in dreapta si sa vezi apa, stufaris, pescarusi, lebede... da ce... nu poti sta pe scaun... te ridici, mergi afara, in ciuda vremii “ frumoase” care ne-a daruit-o Dumnezeu, ii multumim , dupa care , a treia zi am vizita o herghelie cu cai mai multi si cu doi ponei.
Ce doresc sa va spun este ca, in aceste 3 zile, am vorbit mai mult cu pestii, cu natura, cu animalele decat cu noi intre noi. Simteam ca eram cu ele , mai ales cu FULGER(calul naravas ) care te cauta de mancare, prin buzunare, prin manute. Ne-am imprietenit imediat... am avut la inceput o mica ezitare, dar m-am prezentat frumos- eu stiam cum il cheama, tot cu litera F, tot naravas , plin de viata, zburdalnic dornic de viata. Am facut cunostinta mai de mult, parca ne stiam de mult. I-am intins mana, i-am dat o bomboana, a molfait-o un pic, m-a umplut de bale ( n-are nimic, mi-a placut ), nu am avut sa-i dau zahar, ce-i place, ne-am jucat, era si el mai tinerel, ca si mine, eram ca si el, era ca si mine.
Apoi am calarit-o pe Frida. A fost prima oara cand am facut acest lucru, imi doream f. mult. Nenea Ion i-a pregatit hamurile... pana atunci am mangaiat-o, i-am cerut voie sa ma asez pe ea, m-a primit. Eu m-am relaxat, simteam ca plutesc, cu toate ca saltam si tineam picioarele stranse, langa sa; am facut 2-3 ture, nici nu mai stiu, i-am multumit la sfarsit, mi-am luat la revedere, totul a fost minunat. Mergi si tu, prietene, sa fi una cu Tatal, Fiul si Duhul Sfant, pentru ca asa te simti , s-a creeat o legatura nemaintalnita . Am mai vazut cai la viata mea, dar pana si Flavia Maria (printesa, cum ii spune H), fata mea de numai 4 ani si 8 luni, s-a simtit in al noualea cer, mai doreste sa mai mergem, cu ajutorul Domnului o sa fim acolo si de alta data. Multumim!
Pace in sufletele noastre si aveti grija ca iubirea e incontrolabila dar nu si atunci cand il ai pe EL.
DESCOPERA-L, CUNOASTE-L, SURADE CAND AR TREBUI SA TIPI, MENTINE-TI FRUMUSETEA SUFLETULUI !
FII TU INSUTI...
Multumesc, pupici ….
Flori