Messia este reincarnat in Romania
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Messia este reincarnat in Romania

Discutii pro si contra, pe tema cartii Autobiografie semnata de Messia Iisus Hristos

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

cadou pt cursantii Mei

In jos 
AutorMesaj
MIH
web Master
web Master
MIH

Numarul mesajelor : 402
Data de inscriere : 10/09/2008

cadou pt cursantii Mei Empty
MesajSubiect: cadou pt cursantii Mei   cadou pt cursantii Mei EmptyLun Noi 30, 2009 1:12 pm

exercitii simple pt slabire:

Uddiyana Bandha (de 3 ori/zi, minim 20 minute/antren., deci cel putin o ora/zi in total), Bhastrika (minim 4 sedinte/zi, a citeva zeci de respiratii in forta/antren.), orice tehnica de Pranayama, respiratia ritmica din mers accelerat, alergarea, inotul, Sacroterapia, “Procedeul de 21 de zile”, masajul, carnitina, aerobicul, sauna, autosugestia + foto (capul tau si corpul ideal dorit).

exercitii pt reintinerire:

Sarvangasana (incepem cu 1 minut in prima zi, apoi adaugam cite 1 minut/zi, pina ajungem la 3 ore/zi; dispar ridurile, revine culoarea naturala a parului, virilitatea… continuam astfel … o eternitate; amorul Taoist (ideal de 9 ori, minim cite 3 ore la un antrenament, pt rezultate spectaculoase pe toate planurile); sport: inot, culturism; Yoga - in special tehnicile care trezesc si ajuta la ascensionarea energiei Divine Kundalini; hrana vie (vezi cartea dr Gunter); relaxari dese, optimism, gindire pozitiva, detasare; dusuri scotiene sau doar reci, miere (vit. E forte, Ginseng), griu incoltit.

exercitii pt crestere in inaltime
(gasesti desenele si explicatiile pt fiecare asana/ pozitie pe internet)

Se fac 11 minute zilnik urmatoarele asane:

a. 2 minute faci postura VAJRASANA
b. apoi te lasi pe spate (stai in pat culcat) si stai 3 minute in pozitia numita "supta vajrasana"
c. al treilea exercitiu e numit "trikonasana" si stai pe o parte 1,5 minute, si pe cealalata stai tot atit, in total 3 minute
d. al patrulea si ultim exercitiu se numeste GARUDASANA
e. garudasana e postura vulturului, alegi varianta simpla, pt incepatori, si stai 1,5 minute pe o parte, si pe cealalata parte tot atit, total 3 minute.

primele doua se fac in pat, ultimele doua stai in picioare.

total 11 minute pe zi

ideal dimineata, pe stomacul gol
eu am crescut in doar o luna 2 cm! apoi am abandonat…
tipul ce le-a descoperit e profesor yoga; el a crescut 5 cm, desi avea 35 ani!
asa ca functioneza f bine la oricine; ideal e sa si innoti, cit de des
si sa mai stai cit si cind poti atirnat la o bara de scuturat covoare;
doar sa stai atirnat, relaxat, minim o sedinta de 2-3 minute / zi si e ok
si sa iei ZINC si calciu!
poti lua praf de coaja de ou, pisata, in loc de pastile de Calciu, ca e natural si gratis astfel.
Calciu efervescent e delicios, dar e cam scump!
praful din coaja uscata de ou se combina cu miere, ca sa fie acceptabil gustul.

Sa aveti spor la treaba!
Sus In jos
http://www.messia.ro

cadou pt cursantii Mei
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» cartea Mea cadou!
» cadou pentru demoni

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Messia este reincarnat in Romania :: Diverse :: NOUTATI - Fisiere-