MIH web Master
Numarul mesajelor : 402 Location : Romania Data de inscriere : 10/09/2008
| Subiect: Descifrarea codului biblic Vin Noi 14, 2008 1:42 am | |
| Descifrarea codului biblicPredictiile care privesc Romania s-au obtinut folosind „Biblia de la Ierusalim“ si o traducere in greceste a Noului Testament. In textul ebraic original al Genezei, numele Romaniei apare codificat de 17 ori, impreuna cu citate ca:
- „Iata, Eu (Elohim-Dumnezeu) sunt cu tine si te voi pazi pe orice cale vei merge“ - „nu te voi lasa pina nu voi implini toate cite ti-am spus“ - „Cit de misterios este locul acesta (Romania)! Aceasta nu e alta fara numai casa lui Dumnezeu, aceasta e poarta cerului!“. In textul Noului Testament tradus in greceste, Romania apare de 2 ori, alaturi de citatele: „Bine sluga buna si credincioasa, peste putine ai fost credincioasa, peste multe te voi pune; intra intru bucuria Domnului tau“. In Noul Testament tradus in engleza, Romania intersecteaza expresia „insasi casa lui Iisus“. Cum sa cauti Rips considera Biblia o gigantica grila de cuvinte incrucisate. Se incepe de la prima litera a Bibliei. „Daca sari X intervale, apoi alte X intervale si alte X intervale, descifrezi mesajul ascuns“, explica savantul. Pentru a gasi codul, trebuie eliminate spatiile dintre cuvinte. Cu ajutorul unui calculator, sunt cautate in matrice cuvinte si fraze ascunse de cod. Dupa ce se gaseste cuvintul-cheie, calculatorul incepe sa caute informatii asociate, aflate cit mai aproape de acesta. Un astfel de soft care cauta singur cuvintele poate fi descarcat de la adresa de Internet http://www.xentao.com „Singurul lucru pe care pot sa-l afirm cu certitudine este ca exista un cod in Biblie si ca, in citeva cazuri dramatice, el a prezis evenimente care, ulterior, s-au petrecut exact cum au fost prezise. Nu sunt nici rabin, nici preot, nici exeget biblic. Nu am pareri preconcepute si nu cunosc decit un singur test: adevarul!“ Michael Drosnin „Iar tu Daniele, tine ascunse cuvintele si pecetluieste cartea pina la sfirsitul lumii.“ Daniel, 12:4 Am citat doua pasaje din articolul: http://www.monitorulexpres.ro/?mod=monitorulexpres&a=citeste&p=tematic&s_id=31755#comentariiConcluzie: Dragii Mei! Intr-adevar exista acest cod biblic, transmis de Elohim ("Dumnezeu") prin Tora; deasemenea exista si acel calendar mayas, semnat de Quetzalcoatl, care se termina in data de 21 decembrie 2012, "DoomsDay"; iar Romania este intr-adevar tara unde am revenit in trup, 2008 fiind anul Parusiei, adica al revelarii faptului ca deja sunt sosit, ("Parusia" = "deja sosit, deja prezent" in limba greaca; deci "parusia" nu inseamna in traducere "a doua venire", asa cum v-au mintit preotii si teologii!), deoarece in acest an am publicat cartea Mea autobiografica; insa cel mai important lucru stiti care este? Mantuirea voastra de ignoranta, eliberarea sufletului vostru de lanturile dogmelor si prejudecatilor, prin deschiderea mintilor si mai ales a inimilor-sufletelor voastre catre primirea Adevarului!
Asta este esential pentru fiecare om in parte! Va doresc mantuire si eliberare rapida!
Fiti binecuvantati!
Pace voua!
Messia Iisus Hristos | |
|